Világbajnokságon szurkolhatunk a magyar mestereknek

2017. 09. 20. 07:20
Forrás: Turizmus.com
Wellness
A Szaunamester Világbajnokság döntője szeptember 18-24 között Hollandiában, a Thermen Soesterberg vadonatúj 200 fős mesterszaunájában zajlik, több mint 18 ország közel 90 szaunamestere részvételével. Magyarországot három egyéni és három csapat képviseli.
A 2017-es AufgussWM Szaunamester Világbajnokság márciusban kezdődött nemzeti fordulóinak győztesei szereztek indulási jogot a döntőre – írja a turizmus.com. A magyar nemzeti forduló májusban volt Szentendrén a V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont Mesterszaunájában. A szentendrei létesítmény nemrég a fürdők legnagyobb hazai versenye, Az Év Fürdője 2017 közönségszavazás egyik nyertese lett, A Helyiek Kedvenc Fürdője lett.
Világbajnokságon szurkolhatunk a magyar mestereknek
Thermen Soesterberg mesterszaunája (forrás: thermensoesterberg.nl)
Az öttagú nemzetközi zsűri előtt zajló verseny első két helyezettje – így Szép Boglárka, és Végh Tímea egyéni versenyzők, Szép Boglárka és Végh Tímea, valamint Kocsis Ibolya és Tompek Attila páros – szerzett indulási jogot a világbajnokság döntőjére. A harmadik helyezettek, azaz Végh Sándor, és a Németh Miklós Donát – Molnár Hajnalka a nemzeti fordulókat követően az un. Relegation Roundon minden ország éppen csak lemaradt mesterei  között még versenyezhettek az döntő utolsó helyeiért. Ők nagyon jól szerepeltek ezen a versenyen is, mindkét programmal megszerezték az indulási jogot a döntőre - így idén a világbajnokság döntőjében három egyéni és három páros program is képviseli hazánkat.
Nyitókép: a V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont Mesterszaunája
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...