Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók November 1-i ajánlatokNovember 1-i ajánlatok Őszi szüneti ajánlatokŐszi szüneti ajánlatok

30 méterre feltörő 60 fokos termálvíz – Zsóry 75 évének sikere

A Mezőkövesd mellett található Zsóry fürdő sokunk kedvence. Hatalmas tereivel, óriási vízfelületével, modern felszereltségével és építészeti megoldásaival mára Észak-Magyarország egyik legszínvonalasabb fürdőkomplexuma lett.

Milyen egészségügyi bajokra ajánlható az infraszauna?

Az infraszauna, a finn szaunához hasonló pozitív hatásokkal rendelkezik, de működési elvükben található különbségek itt is tetten érhetőek. Ezért összeszedtük, hogy pontosan kiknek és milyen okból ajánlott ez a szauna típus.

Nyers ételek, amelyektől szép lesz a bőrünk

Jó néhány olyan étel van, aminek a fogyasztása sokat segít abban, hogy a bőrünk ragyogó, életteli és egészséges legyen. Ezek közül pedig néhány akkor a leghatékonyabb, ha nyersen fogyasztjuk őket.

Gyógyvizekkel a fájdalom ellen

A termálvizes terápia fontos része lehet egy műtét utáni rehabilitációnak vagy utókezelésnek is, de számos megbetegedés ellen is hatásos kiegészítő kezelést nyújt.

Elpirul Pozsony hídja, ha szeles idő jön

Minden este színes fényárba borul a pozsonyi Szlovák Nemzeti Felkelés (SNP) hídja, amelyen a kivilágítás színével jelzik a másnapra várható időjárást.

Szénhidrátdús ételek, amiktől mégsem hízunk

Aki fogyókúrázik, az gyakran próbálja kiszorítani a szénhidrátokat az étrendjéből. A chips és a sütik valóban nem tesznek jót, viszont a testünknek mindenképpen szüksége van egészséges szénhidrátokra ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni.

Igal lett a legújabb gyógyhelyünk

Somogy megye első, Magyarország 26. gyógyhelye lett Igal. A minősített gyógyhely területe az Igali Gyógyfürdő tágabb környezetét öleli fel.

Vajon lehet rosszul csinálni? Ezek a szaunázás legfontosabb szabályai

Mielőtt bevetnénk magunkat a forró légfürdőbe – akár kezdők vagyunk, akár több éve szaunázunk – ahhoz, hogy igazán élvezetesek legyenek a bent töltött izzasztó percek, ismételjünk át néhány fontos tudnivalót a szaunázásról..

Hamarosan akár síelhetünk is a Csillaghegyi strandon

Műanyag borítású sípálya, valamint futballpálya épülhet a kedvelt budai strandon.

Termálvíz a szabad ég alatt egész évben – a Dunántúlon

A múlt héten körbenéztünk, hol találunk egész évben működő kültéri medencés fürdőt a főváros környékén, most pedig bemutatunk néhány hasonlót a Dunántúlon is.

Valóság vagy illúzió? Csodálatos látvány a víz alatti vízesés

Képzeljük el, mit éreznénk akkor, ha messzire kiúszván az óceánban, hirtelen magába szippantana minket egy hatalmas víz alatti vízesés! Azonban, ha lehetőségünk nyílik meglátogatni a Mauritiusi Köztársaságot, ez a félelmetes élmény akár valósággá is válhat.