Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Budapest

Programok


november. 25. - november. 26.
XIV. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál

Budapest
November 25-26-án 2017 legjobb újborait és a hozzájuk illő kiváló sajtokat kóstolhatják meg a látogatók a Vajdahunyadvárban.
december. 01. - december. 03.
Hot Chocolate Festival

Budapest
December első hétvégéjén három napon keresztül várják a téli csokis édességek kedvelőit a Szent Gellért téren a legfinomabb forró csokoládé különlegességekkel. A rendezvény ingyenes!
december. 31.
Szilveszteri Aqua Party 2017

Budapest
Az unalmas szilveszteri esték helyett cserélje le báli ruháját fürdőruhára, és köszöntse az Újévet az Aquaworldben tűz és lézer show, koncert, tűzijáték, szaunaszeánszok, trópusi fürdő party, táncosok, és gyermekprogramok kíséretében!
Témába vág

Termálfürdős programok: filmcsillagok napja, családi csobbanások, éjszakai fürdőpartik

A Hagymatikumban filmzenéké a főszerep, Gyopárosfürdőn matrac-rallytól a mézeskalács díszítésig minden jóval várják a családokat. A kicsikre Gyulán és Zalakaroson számítanak, az Aquaworld és a Kecskeméti Fürdő pedig a nagyobbak számára készül bulival.

Karácsony legjava fárasztó előkészületek nélkül? Egyszerűbb, mint gondolnánk

Mit szólna, ha az idei karácsony nem csak kicsit, de merőben más lenne, mint az eddigiek? A sokfogásos vacsorát más főzné, fáradságnak, stressznek nyoma sem volna, fenyőfa után is más loholna?

Ezekben a medencékben télen is szabad ég alatt úszhatunk

Egyre többen vállalkoznak a szabadtéri úszásra a hideg évszakban is, hiszen a víz és a friss levegő együttes hatása csodákra képes. Ha még nem tették, idén mindenképpen próbálják ki a télen is üzemelő szabadtéri úszómedencék egyikét.