Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Budapest

Látnivalók és információk

Programok


január. 24.
Éjszakai fürdőzés a Rudasban

Budapest
A Rudas fürdő egyedülálló a budapesti fürdők között abban, hogy pénteken és szombaton éjszaka is nyitva tart.
január. 24.
Sauna Party a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdőben

Budapest
Budapesten, az egészséges szaunázás szerelmeseinek rendezett egész estés fürdő- és szaunaparty a Pesterzsébeti Sós-jódos Gyógy- és Strandfürdő 2019-ben átadott, a város legújabb fürdőjében.
január. 25. - január. 26.
Forralt Bor Fesztivál -és Kézműves Ünnep

Budapest
Az eddigi évek hatalmas sikerére való tekintettel, megrendezésre kerül a Forralt Bor Fesztivál- és Kézműves Ünnep, az év első gasztronómiai összejövetele Óbudán. 
január. 26.
Vasárnapi szaunaprogramok a Csillaghegyi Forrásfürdőben

Budapest
Szaunaprogramok minden vasárnap 15:30-tól 50 percenként Budapesten, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő szaunavilágában.
február. 14.
Valentin Napi Esti Fürdőzés az Aquaworld Élményfürdőben

Budapest
Romantika, virágok, csoki... mi kell még egy tökéletes Valentin Naphoz? Természetesen egy kellemes ESTI FÜRDŐZÉS az Aquaworldben!
április. 30. - május. 03.
Városligeti Majális

Budapest
A Városligeti Majális felhőtlen szórakozást kínál az egész családnak: gyermekprogramok, sztárműsorok, legfinomabb falatok, italok, legszínesebb vidámpark... A rendezvényre a belépés ingyenes! 
május. 24. - május. 26.
Belvárosi Fesztivál

Budapest
A hazai városi rendezvények legnagyobbika, a BelFeszt idén sem hagyja buli nélkül a fővárost, és ismét fesztiválhelyszínné változtatja Budapest szívét! 
június. 05. - június. 10.
Belvárosi Sörfesztivál

Budapest
A Belvárosi Sörfesztiválon megtaláljuk majd a világ sörnagyhatalmait, kóstolhatunk prémium külföldi és hazai tételeket, de mellette erős street food választékra és zenei programokra is számíthatunk a Szabadság téren.
július. 01. - augusztus. 01.
Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál

Budapest
Idén is megrendezik az eddig is több ezer látogatót vonzó Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivált. A fesztivál célja, hogy minőségi zenei élményt nyújtson látogatóinak eme különleges helyszínen, a városligeti Vajdahunyadvár romantikus udvarán.
augusztus. 17. - augusztus. 20.
Mesterségek Ünnepe

Budapest
Budán egyedülálló vásári forgatag, hatalmas népi játszótér és látványos színpadi programok várják az érdeklődőket. A Mesterségek Ünnepére a világ minden tájáról érkeznek mesteremberek. 
szeptember. 05. - szeptember. 08.
Budapesti Borfesztivál

Budapest
Európa legszebb borfesztiválja, változatlanul a Budavári Palota teraszain, a főváros legimpozánsabb panorámájával, több ezer borral, igényes gasztronómiával, játékos, szakmai és zenei programokkal várja a látogatókat.
szeptember. 13. - szeptember. 15.
Édes Napok csokoládé- és édességünnep

Budapest
Nagynevű cukrászok, séfek tartanak bemutatókat, esténként jazz és klasszikus zene tölti be a teret az év legédesebb hétvégéjén, ahova az édesszájú vendégeket várják a Bazilika előtti Szent István téren és a Zrínyi utcában. 
október. 11. - október. 13.
Disznótoros Kolbászfesztivál

Budapest
A Vasúttörténeti Parkban rengeteg program várja a látogatókat: kézműves vásár és gasztro utca, étel- és italkóstoltatás, disznó feldolgozás bemutatók, tájház múzeum, állatsimogatók, kiállítások, népi játszótér, koncertek.
október. 11. - október. 13.
Kürtőskalács Fesztivál

Budapest
A három nap alatt az érdeklődők megkóstolhatják a legkülönfélébb kalácsokat, miközben számos kísérőprogramon is részt vehetnek. A belépés ingyenes!
október. 12.
Magyar Fürdőkultúra Napja a Gellért Gyógyfürdőben

Budapest
Gyógyvízkóstolóval, nyereményekkel, idegenvezetéssel vár mindenkit a Gellért Gyógyfürdő és Uszoda a Magyar Fürdőkultúra Napján. 
október. 12.
Magyar Fürdőkultúra Napja a Király Gyógyfürdőben

Budapest
Látványos bemutatókkal, idegenvezetéssel, autentikus török dallamokkal és bazári hangulattal vár mindenkit a Király Gyógyfürdő a Magyar Fürdőkultúra Napján. 
október. 12.
Magyar Fürdőkultúra Napja a Lukács Gyógyfürdőben

Budapest
Gyógyvízkóstolással, idegenvezetéssel, nyereményekkel kedveskedik a Lukács Gyógyfürdő a Magyar Fürdőkultúra Napján. 
október. 12.
Magyar Fürdőkultúra Napja a Széchenyi Gyógyfürdőben

Budapest
Gyógyvízkóstolással, nyereményekkel, idegenvezetéssel vár mindenkit a Széchenyi Gyógyfürdő a Magyar Fürdőkultúra Napján. 
október. 26.
Budapest Töklámpás Fesztivál

Budapest
Egy vidám és szórakoztató jótékonysági esemény a Hősök Terén a Halloween jegyében, amely egyben varázslatos látványt is nyújt. 
november. 02.
Aquaworld Halloween Night

Budapest
Egy hátborzongató este, amikor megelevenednek az alvilág szellemei, a hideg futkos a hátunkon és sikolyok törik meg az éjszaka csendjét... Tartson velünk és legyen részese az Aquaworld Halloween Night rémisztően jó programjainak!
november. 07. - november. 10.
Márton napi borfesztivál a Gellértben

Budapest
Novemberben ismét vár a főváros legizgalmasabb Márton napi programja Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben!
november. 08. - december. 31.
Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár

Budapest
Már novembertől hangolódhatunk az ünnepekre a Vörösmarty téren és a Bazilika előtt, ahol kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékek és ünnepi műsorok fogadják a látogatókat. A program ingyenes!
november. 09. - november. 10.
Budai Gesztenyefesztivál

Budapest
Mi varázsolhatná hangulatosabbá a zord novembert, mint a sült gesztenye és az újbor? 
december. 01. - december. 22.
Advent a Várkert Bazárban

Budapest
December 1. és 22. között, vasárnaponként számos programmal várják a látogatókat a karácsonyi hangulat és készülődés jegyében, amely minden korosztály számára tartogat különlegességeket.
január. 08. - január. 13.
Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál

Budapest
A világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléje, a legjobb, legsikeresebb cirkuszi produkciók a világ minden tájáról a Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.