Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Budapest

Látnivalók és információk

Programok


november. 08. - december. 31.
Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár

Budapest
Már novembertől hangolódhatunk az ünnepekre a Vörösmarty téren és a Bazilika előtt, ahol kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékek és ünnepi műsorok fogadják a látogatókat. A program ingyenes!
december. 31.
Szilveszteri Aquaparty az Aquaworldben

Budapest
Cserélje le báli ruhádaját fürdőruhára. Hagyja a szokásos erőltetett szilveszteri bulikat, válassza a Magyarországon egyedülálló fürdős Szilveszteri Aqua Party-t az Aquaworld Élményfürdőben! 
április. 30. - május. 03.
Városligeti Majális

Budapest
A Városligeti Majális felhőtlen szórakozást kínál az egész családnak: gyermekprogramok, sztárműsorok, legfinomabb falatok, italok, legszínesebb vidámpark... A rendezvényre a belépés ingyenes! 
május. 24. - május. 26.
Belvárosi Fesztivál

Budapest
A hazai városi rendezvények legnagyobbika, a BelFeszt idén sem hagyja buli nélkül a fővárost, és ismét fesztiválhelyszínné változtatja Budapest szívét! 
június. 05. - június. 10.
Belvárosi Sörfesztivál

Budapest
A Belvárosi Sörfesztiválon megtaláljuk majd a világ sörnagyhatalmait, kóstolhatunk prémium külföldi és hazai tételeket, de mellette erős street food választékra és zenei programokra is számíthatunk a Szabadság téren.
július. 01. - augusztus. 01.
Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál

Budapest
Idén is megrendezik az eddig is több ezer látogatót vonzó Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivált. A fesztivál célja, hogy minőségi zenei élményt nyújtson látogatóinak eme különleges helyszínen, a városligeti Vajdahunyadvár romantikus udvarán.
augusztus. 17. - augusztus. 20.
Mesterségek Ünnepe

Budapest
Budán egyedülálló vásári forgatag, hatalmas népi játszótér és látványos színpadi programok várják az érdeklődőket. A Mesterségek Ünnepére a világ minden tájáról érkeznek mesteremberek. 
szeptember. 05. - szeptember. 08.
Budapesti Borfesztivál

Budapest
Európa legszebb borfesztiválja, változatlanul a Budavári Palota teraszain, a főváros legimpozánsabb panorámájával, több ezer borral, igényes gasztronómiával, játékos, szakmai és zenei programokkal várja a látogatókat.
szeptember. 13. - szeptember. 15.
Édes Napok csokoládé- és édességünnep

Budapest
Nagynevű cukrászok, séfek tartanak bemutatókat, esténként jazz és klasszikus zene tölti be a teret az év legédesebb hétvégéjén, ahova az édesszájú vendégeket várják a Bazilika előtti Szent István téren és a Zrínyi utcában. 
október. 11. - október. 13.
Disznótoros Kolbászfesztivál

Budapest
A Vasúttörténeti Parkban rengeteg program várja a látogatókat: kézműves vásár és gasztro utca, étel- és italkóstoltatás, disznó feldolgozás bemutatók, tájház múzeum, állatsimogatók, kiállítások, népi játszótér, koncertek.
október. 11. - október. 13.
Kürtőskalács Fesztivál

Budapest
A három nap alatt az érdeklődők megkóstolhatják a legkülönfélébb kalácsokat, miközben számos kísérőprogramon is részt vehetnek. A belépés ingyenes!
október. 12.
Magyar Fürdőkultúra Napja a Gellért Gyógyfürdőben

Budapest
Gyógyvízkóstolóval, nyereményekkel, idegenvezetéssel vár mindenkit a Gellért Gyógyfürdő és Uszoda a Magyar Fürdőkultúra Napján. 
október. 12.
Magyar Fürdőkultúra Napja a Király Gyógyfürdőben

Budapest
Látványos bemutatókkal, idegenvezetéssel, autentikus török dallamokkal és bazári hangulattal vár mindenkit a Király Gyógyfürdő a Magyar Fürdőkultúra Napján. 
október. 12.
Magyar Fürdőkultúra Napja a Lukács Gyógyfürdőben

Budapest
Gyógyvízkóstolással, idegenvezetéssel, nyereményekkel kedveskedik a Lukács Gyógyfürdő a Magyar Fürdőkultúra Napján. 
október. 12.
Magyar Fürdőkultúra Napja a Széchenyi Gyógyfürdőben

Budapest
Gyógyvízkóstolással, nyereményekkel, idegenvezetéssel vár mindenkit a Széchenyi Gyógyfürdő a Magyar Fürdőkultúra Napján. 
október. 26.
Budapest Töklámpás Fesztivál

Budapest
Egy vidám és szórakoztató jótékonysági esemény a Hősök Terén a Halloween jegyében, amely egyben varázslatos látványt is nyújt. 
november. 02.
Aquaworld Halloween Night

Budapest
Egy hátborzongató este, amikor megelevenednek az alvilág szellemei, a hideg futkos a hátunkon és sikolyok törik meg az éjszaka csendjét... Tartson velünk és legyen részese az Aquaworld Halloween Night rémisztően jó programjainak!
november. 07. - november. 10.
Márton napi borfesztivál a Gellértben

Budapest
Novemberben ismét vár a főváros legizgalmasabb Márton napi programja Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben!
november. 09. - november. 10.
Budai Gesztenyefesztivál

Budapest
Mi varázsolhatná hangulatosabbá a zord novembert, mint a sült gesztenye és az újbor?