Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Budapest

Látnivalók


Budai Vár és Mátyás-templom - Budapest
A budai Vár és a teljes várnegyed Budapest leghíresebb és egyik leglátogatottabb turisztikai nevezetessége.
Részletek

Lánchíd - Budapest
A főváros első, műemlék hídja, háttérben a budai Várral csodálatos látvány, ami sok turistát csalogatott már Budapestre. 
Részletek

Parlament - Budapest
A Duna partján áll az ország legnagyobb épülete, az Országgyűlés állandó helyszíne, a neogótikus stílusban épült Parlament. 
Részletek

Hősök tere - Budapest
A Hősök tere Budapest legtágasabb, legnagyobb hatású tere, szűkebb értelemben véve a Millenniumi emlékművet jelöli. Az előtte fekvő Andrássy úttal együtt a Világörökség része.
Részletek

Andrássy út - Budapest
Az Andrássy út Budapest 2310 méter hosszúságú, egységes architektúrájú sugárútja, amely a belvárost köti össze a Városligettel. 
Részletek

Városliget - Budapest
A Városliget Budapest második legnagyobb közparkja, 100 hektáron terül el a XIV. kerületben. 
Részletek

Dohány utcai zsinagóga - Budapest
A világ második és Európa – az amszterdamival együtt – legnagyobb zsidó temploma. 1854-59 között épült romantikus stílusban, Feszl Frigyes közreműködésével, Ludwig Förster tervei szerint. 
Részletek

Margit-sziget - Budapest
A Margit híd és az Árpád híd között elnyúló karcsú, 2,8 kilométer hosszú Margit-sziget a főváros legszebb parkja. 
Részletek

Gellérthegy és a Citadella - Budapest
A Gellérthegy a főváros népszerű kirándulóhelye. Itt található a Citadella – egy egykori erődítmény, amelyet az 1848-49-es szabadságharc leverése után, 1854-ben emelt a Habsburg-uralkodóház. 
Részletek

Széchenyi-hegyi Gyermekvasút
A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút a világ leghosszabb olyan vasútvonala (11,2 km), amelyen a forgalmi és kereskedelmi szolgálatot gyermekek látják el.
Részletek

Témába vág

Ezekben a medencékben télen is szabad ég alatt úszhatunk

Egyre többen vállalkoznak a szabadtéri úszásra a hideg évszakban is, hiszen a víz és a friss levegő együttes hatása csodákra képes. Ha még nem tették, idén mindenképpen próbálják ki a télen is üzemelő szabadtéri úszómedencék egyikét.

Termálfürdős programok: filmcsillagok napja, családi csobbanások, éjszakai fürdőpartik

A Hagymatikumban filmzenéké a főszerep, Gyopárosfürdőn matrac-rallytól a mézeskalács díszítésig minden jóval várják a családokat. A kicsikre Gyulán és Zalakaroson számítanak, az Aquaworld és a Kecskeméti Fürdő pedig a nagyobbak számára készül bulival.

Karácsony legjava fárasztó előkészületek nélkül? Egyszerűbb, mint gondolnánk

Mit szólna, ha az idei karácsony nem csak kicsit, de merőben más lenne, mint az eddigiek? A sokfogásos vacsorát más főzné, fáradságnak, stressznek nyoma sem volna, fenyőfa után is más loholna?