Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Budapest

Látnivalók és információk

Látnivalók


Budai Vár és Mátyás-templom - Budapest
A budai Vár és a teljes várnegyed Budapest leghíresebb és egyik leglátogatottabb turisztikai nevezetessége.
Részletek

Lánchíd - Budapest
A főváros első, műemlék hídja, háttérben a budai Várral csodálatos látvány, ami sok turistát csalogatott már Budapestre. 
Részletek

Parlament - Budapest
A Duna partján áll az ország legnagyobb épülete, az Országgyűlés állandó helyszíne, a neogótikus stílusban épült Parlament. 
Részletek

Hősök tere - Budapest
A Hősök tere Budapest legtágasabb, legnagyobb hatású tere, szűkebb értelemben véve a Millenniumi emlékművet jelöli. Az előtte fekvő Andrássy úttal együtt a Világörökség része.
Részletek

Andrássy út - Budapest
Az Andrássy út Budapest 2310 méter hosszúságú, egységes architektúrájú sugárútja, amely a belvárost köti össze a Városligettel. 
Részletek

Városliget - Budapest
A Városliget Budapest második legnagyobb közparkja, 100 hektáron terül el a XIV. kerületben. 
Részletek

Dohány utcai zsinagóga - Budapest
A világ második és Európa – az amszterdamival együtt – legnagyobb zsidó temploma. 1854-59 között épült romantikus stílusban, Feszl Frigyes közreműködésével, Ludwig Förster tervei szerint. 
Részletek

Margit-sziget - Budapest
A Margit híd és az Árpád híd között elnyúló karcsú, 2,8 kilométer hosszú Margit-sziget a főváros legszebb parkja. 
Részletek

Gellérthegy és a Citadella - Budapest
A Gellérthegy a főváros népszerű kirándulóhelye. Itt található a Citadella – egy egykori erődítmény, amelyet az 1848-49-es szabadságharc leverése után, 1854-ben emelt a Habsburg-uralkodóház. 
Részletek

Témába vág

Vajon 2017-ben is egy különlegesség lesz a legnépszerűbb? - Elindult Az Év Fürdője verseny

Idén nyáron már harmadik alkalommal választja meg az ország a kedvenc fürdőit. A szavazásban közel 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért.

Unatkozik a gyerek? Akkor nem Zalakaroson nyaral

Anya! Unatkozom. Nincs valami ötleted, hogy mit csináljak? Aztán a következő pillanatban már újra nem látni a gyerkőc szemét, mert erősen koncentrál valami okos kütyüre, ami éppen csipogott. Ismerős a helyzet?

Megújul a mórahalmi fürdő fogadóépülete

400 millió forintos beruházás keretében bővítik a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőt. A látogatóbarát fejlesztéseknek köszönhetően, a megújuló fogadóépületedben több öltözőkabin és ruhatár lesz, gyorsul a beléptetés. A medencékből leengedett termálvíz hőjét is újrahasznosítják.