Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Aquae Vivae
Nyitva van

Krapinske Toplice
+385 049 501999
Aquapark, Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A településen négy forrásból is felszínre törő termálvíz 39-41 fokos, magas magnézium-, hidrokarbonát- és kalciumtartalommal rendelkezik. A vizet Európa hatodik legjobb minőségű gyógyvizeként tartják számon. Különösen reumatológiai, gerinc, idegi- és izombántalmak, cukorbetegség szövődményei, prosztata megbetegedés és ortopédiai jellegű bántalmak kezelésére ajánlják. 
A mind építészetében, mind felszereltségében fantasztikus Aquae Vivae fürdő és aqauapark kiváló pihenési lehetőséget, kikapcsolódást és családi programot kíván gyógyulni és relaxálni kívánóknak egyaránt. A fürdő komlexumban 500 m2-nyi vízfelület várja a látogatókat, ennek háromnegyede fedett, télen is igénybe vehető fürdőrészleget jelent. A medencékhez több tucatnyi vízi attrakció tartozik: csobogók, lassú folyó, kisebb és nagyobb csúszdák, buzgárok is a vendégek rendelkezésére állnak. A fürdő legnagyobb medencéje a hullámmedence, ahol naponta többször is 10-15 perces hullám programokkal kedveznek a látogatóknak. Az Aquae Vivae szenzációja a 23 m2-es búvármedence, ahol oktatók segítségével ismerkedhetünk a búvárkodás rejtelmeivel a majdnem 5 méter mély medencében. Fürdőzés, úszás és játék után a wellness részlegen pihenhetnek a vendégek, ahol többek között szépen kiépített szauna világ is várja a látogatókat.
A turisztikai honlapokon több helyütt is öt csillagos minősítést kapott a komplexum gyermek részlege, ahol több 30-35 fokos medencében rengeteg vízi játék várja a gyerekeket, akik a fürdő parkjában vonatra is szállhatnak, melynek állomásainál társasjátékokban és ügyességi játékokban tehetik próbára a tudásukat. Az aktív kikapcsolódás kedvelőit a fürdő környékén gyalogos- és kerékpáros utak Dva izvora hálózata várja. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Aquae Vivae aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében