Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Termáltava lesz Zalakarosnak!

2013. 01. 29. 17:18

Fürdőzés
A tavat újonnan kialakított sétányon lehet majd megközelíteni, mely egy rekreációs és kondicionáló parkon vezet majd keresztül. A beruházás ősszel indul, ám a fürdőé már tavasszal, ugyanis egy fedett gyermekbirodalommal azt is kibővítik!
A fürdő, és a város turisztikai kínálata is bővül
Egymilliárd forintot költhet turisztikai fejlesztésekre Zalakaros az idei évben. A város önkormányzata, valamint a Gránit Gyógyfürdő Zrt. pályázati sikernek köszönhetően két komoly beruházást hajthatnak végre, illetve indíthatnak még ebben az évben. A Nyugat-dunántúli Operatív program turisztikai attrakciófejlesztésekre irányuló pályázatából az önkormányzat 280 millió, a fürdő 220 millió forintos támogatást hívhat le, e támogatások az elérhető pályázati források maximumát jelentik.
A fürdő tekintetében 2012 nyarán nagy sikerrel indított szabadtéri Vízipók-Csodapók Gyermekvilág fedett változatát építik meg idén a kicsik és szüleik nagy örömére.
A fedett gyermekvilág létrejöttével így már egész évben időjárástól függetlenül várják a családokat minél több gyermekkel nullától 16 éves korig. A beruházás során a fedett térben kétszintes gyermekbirodalom jön létre; földszinti részen élményelemekkel, csúszdákkal, vízi attrakciókkal várják majd itt a fürdővendégeket, az emeleten pedig komfortos pihenőhelyeket, télikertet alakítanak ki. Családi szauna, gyermekszauna, só játszótér, junior játszóház is helyet kap.
A projekt részeként a fedett fürdő korszerűsítésére is sor kerül idén: az épületrész új, modern design-t kap,  tágas pihenőterek, és új aquafitness medence épül.
Termáltó és ökopark
Az önkormányzat beruházásában készülő termáltó és ökopark a város központi szerepének erősítését célozza, kiegészítve a fürdő nyújtotta élményeket a város által  kínált és bővített szolgáltatásokkal. A mintegy 1,3 hektár felületű mesterséges tavat újonnan kialakított sétányon, a Dísz tér felől lehet majd megközelíteni. A sétány oldalán rekreációs és kondicionáló park létesül, a park bejáratánál látogatóközpont épül.
További információ Zalakarosról:
zalakaros.hu
 
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Stílusos makói nyári vakáció – előfoglalási kedvezménnyel!

Hozza egy lépéssel közelebb a nyarat! Foglalja le Gloriusos nyaralását 3-5 éjszakára akár 15% kedvezménnyel és AJÁNDÉK fürdőbelépővel a megújult Hagymatikumban! Pihenje ki magát art deco ihlette, exkluzív szállodánkban, ahol minden napot pezsgős reggelivel indítunk! Élvezze a napsütés és a gyógyvíz együttes erejét, a wellness megújító hatását és a modern kényelmet luxus színvonalon!Megnézem