Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

A megújult sárvári fürdő – a családok klórmentes paradicsoma

2010. 12. 08. 17:55

Útitárs
A sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új családi vízi birodalma december közepén megnyitotta kapuit a fürdőzők előtt. Az Európaszerte is újdonságnak számító vízkezelési technológiát – az ultraszűrőt – elsőként a megújult sárvári fürdőben alkalmazzák, lényege, hogy klór hozzáadása nélkül is baktériummentesen és kristálytisztán tartja a vizet. Különösen érzékeny bőrűeknek és gyermekeknek ajánlott.
Klórmentes tisztaság – Magyarországon egyedülállóan
 
Magyarországon elsőként Sárváron debütál az a vadonatúj víztisztítási technológia, mely egész Európában újdonságnak számít, és lehetővé teszi, hogy a fürdésre használt vizet klór hozzáadása nélkül is baktérium mentesítsék és algátlanítsák.
A technológia számtalan előnye közül a legfontosabb, ami a fürdő leendő vendégeit érinti: a klórmentes vízben nem szárad ki annyira a bőr, az asztmára hajlamos kisgyerekek lényegesen bátrabban látogathatják a fürdőt, és a szervezet számára értékes ásványi sók változatlan formában a vízben maradnak.
Mindent a kisgyermekes családokért
Olyan hely született, ahol mindennek lelke van. Az egész csupa üveg és napfény, tiszta csillogás. Napfényes folyosó köti össze a múltat a jelennel  – és persze a generációkat is: a tágas terekkel rendelkező régi-új gyógyfürdő-csarnokból, ahol nagyi fáradt ízületeit áztatja, egy 20 méteres folyosó vezet az impozáns méretű, közel 5000 m2-es  új szárnyba, ahol – nem kicsit szimbolikusan – három szint kapott helyet: az alagsorban lehet bowlingozni és sörözni. Innen közvetlenül a fittness-termekhez és a feszített víztükrű uszodához juthatunk, ahonnan átlátni a gyermekek és fiatalok paradicsomába.
 
A legidillibb dél-tengeri hangulatot idéző, amfiteátrum-szerűen szétterülő csarnok csupa kaland: egy védett sarokban játékokkal teli pancsoló medence, közvetlenül mellette egy óriás-jacuzzi, ahonnan a szülők szemmel tarthatják a legkisebbeket. Babakonyha, játéksarok, alvó- és pelenkázó szoba könnyítik meg a hétköznapi ügyek intézését...
De a nagyobbak sem  fognak unatkozni: 3 óriáscsúszda tekergőzik az épületen belül és kívül, mászófal várja a vakmerőbbeket, hullámmedence a „szörfözőket”, de még egy „igazi patak” is ott csordogál, ahol a kneipp-kúrák elkötelezett hívei sétálhatnak a kavicságyon… Élmény és kaland dél-tengeri kiadásban – mindez közvetlen összeköttetésben a kültéri medencékkel és napozókkal. S ha az ember eleget habzsolta az élményeket, mehet még egy emelettel feljebb: nappal hatalmas napozóterasz, pihenőtér, vagy ha úgy alakul, mozifilmek várják a nyugalmat áhítókat. Esténként aztán jöhetnek a fogadások, rendezvények. A Dumaszínház hosszú ideje állandó vendég a fürdőben…
Megújuló  hagyományok – egy hely, ahol európainak érezhetjük magunkat…
A megújult sárvári fürdő – a családok klórmentes paradicsoma
Azokat is kellemes meglepetés éri, akik a régi Sárvárfürdőt keresik: a minősített gyógyvíz (36-37 C) mostantól egy medencével több-ben várja a gyógyulni vágyókat – sőt, a retro-rajongók is örülhetnek: felújították és újra üzembe helyezték a fürdő legrégebbi, eredeti medencéjét, ahonnan annak idején minden elindult.
 
A szauna-birodalom új ruhába öltözött és új tartalommal telt meg: finn szauna, jégbarlang, külső és belső jacuzzi, élményzuhany és vitamin-bár kaptak helyet a kibővített létesítményben.
A teljesen felújított gyógyászati részlegben a speciális gyógykezelések európai körülmények közé kerültek. Akár Baden-Badenben is érezhetjük magunkat. Beutalót persze továbbra is lehet a fürdő orvosánál kapni. Magasan képzett reumatológus szakorvosok ellenőrzik a különböző kezelések egyénre szabott, optimális összeállítását. A hagyományos gyógymódok mellett helyet kaptak speciális masszázsformák, sőt keleti mozgásterápia is.
Mindez a csoda december 17-től nyitva áll a nagyközönség előtt is. További információ a fürdő weboldalán.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Stílusos makói nyári vakáció – előfoglalási kedvezménnyel!

Hozza egy lépéssel közelebb a nyarat! Foglalja le Gloriusos nyaralását 3-5 éjszakára akár 15% kedvezménnyel és AJÁNDÉK fürdőbelépővel a megújult Hagymatikumban! Pihenje ki magát art deco ihlette, exkluzív szállodánkban, ahol minden napot pezsgős reggelivel indítunk! Élvezze a napsütés és a gyógyvíz együttes erejét, a wellness megújító hatását és a modern kényelmet luxus színvonalon!Megnézem