Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Allegria Therme
Nyitva van

Stegersbach (Szentelek)
+43 3326 500 500
Szauna program
Nyugdíjas kedvezmény
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A meleg gyógyvíz 3000 méter mélyről tör a felszínre és magas kéntartalma miatt gyógyításra is használják, sőt kozmetikumokat is készítenek belőle. A stegersbachi termálvíz segíti a szív és érrendszeri, valamint a keringési rendellenességben szenvedők gyógyítását, de jó hatással van az ízületekre és a csontokra is.
A stegersbachi termálfürdőben mindenki jól érezheti magát, mert itt a játék, a sport, a szórakozás és a pihenés áll a kínálat középpontjában. A családi termálfürdőben 14 különböző hőmérsékletű és mélységű medence várja a vendégeket, valamint 1500 négyzetméternyi vízfelület áll a babák, kisgyermekek és gyermekek rendelkezésére. Emellett a változatosságot szolgálja egy nagy termálmedence is vadvízi sodrófolyosóval és pezsgőfürdővel, két szabadtéri medence vízeséssel, egy hullámmedence, egy sportmedence, valamint masszázsmedencék és egy hideg vizes medence a szaunázás utáni lehűléshez.
A gyereknek épített játékos csúszdák mellett óriás csúszda is várja az adrenalin függőket. Akik ellazulásra vágynak és új erővel szeretnének feltöltődni, azoknak érdemes ellátogatniuk a szauna oázisba, ahol különféle szaunák és gőzfürdők, valamint fedett és szabadtéri pihenőhelyek gondoskodnak a vendégek feltöltődéséről.
A termálfürdő 6700 négyzetméteres parkjában szabadtéri attrakciók sokasága várja a vendégeket: a kínálat a különféle vizes játékoktól a strandröplabda pályán és homokozókon át egészen az ugráló várig terjed.
2016-ban második alkalommal osztották ki az Ausztria legjobb fürdője elnevezésű díjat, a stegersbachi Allegria Therme az összesített népszerűségi lista második helyére került.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Allegria Therme aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...


Szállások a fürdő közelében