Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Aquacinema Kisvárda
Az Aquacinema Kisvárda 2024. április 2-től ZÁRVA karbantartási munkálatok miatt.

Aquapark, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


Az Aquacinema Kisvárda 2024. április 2-től ZÁRVA karbantartási munkálatok miatt. Az újranyitás időpontját később közöljük.


Az újjáépített kisvárdai strand és várfürdő hatalmas csúszdaparkkal és új medencékkel nyílt meg Aquacinema Kisvárda néven. 2020. január 30-án nyitotta meg kapuit az Aquacinema Wellness.

Strand és csúszdapark

A fürdő szép, parkos környezetben a város észak-nyugati részén található. Az egész évben üzemelő Aquacinema az ország egyik legnagyobb, 14 pályából álló, 5 emeletes csúszdaparkjával és több mint egy kilométeres csúszófelülettel várja a száguldás szerelmeseit. A csúszdapark emeletei kényelmes lépcsőrendszeren érhetőek el. A bátrak kipróbálhatják az óriás csavarcsúszdát, a fekete lyukat, de vannak félig nyitott, és alagútszerű, négysebességű pályák is. A kicsiknek 3 méter magasról induló pályákkal biztosítják a felhőtlen szórakozást.
Nyáron 50 méteres úszómedence, többrészes élménymedence, hullámmedence, csúszdák, sodrófolyosó, valamint termál gyógymedencék állnak a látogatók rendelkezésére.

Gyógyvíz


Ma már tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a gyógyfürdő kedvező hatással van a mozgásszervi megbetegedések, idült nőgyógyászati gyulladások és a krónikus nőgyógyászati bántalmak gyógyításában is.

 

Wellness részleg

2020. január 30-tól várják a vendégeket az Aquacinema új fedett részlegén, ahol beltéri termál és kültéri termálmedencében, pezsgő medencében és gyerekmedencében lazíthatnak. Egy merülőmedence és egy Kneipp-taposó is része a fürdőegységnek. A szaunavilágot is megnyitják, ahol finn panoráma szauna, infraszauna, gőzfürdő, pihenő sószoba is helyet kap.
 

Nézze meg a kisvárdai Aquacinemáról készült videót!

 

Hova kiránduljunk a környéken?

Kisvárda legnagyobb büszkesége, legszebb építészeti öröksége a Vár. A Vár, mely a mai fiatalok számára csupán egy több száz éves történelmi múlttal rendelkező, egyes rendezvényeknek helyt adó, Kisvárda egyik jelképének számító „építészeti-maradvány.” Ma a kisvárdai várszínház működik itt. Kisvárda egyik legfigyelemreméltóbb épületében, a volt zsinagógában, a Csillag utca 5. szám alatt található az egykori Vármúzeum jogutódjaként működő Rétközi Múzeum. A bejárati előcsarnokban a Holocaust kisvárdai áldozatainak emléktáblái láthatók. A katolikus templom mai képe késő barokk stílusú, szentélye XV. századi, gótikus.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Aquacinema Kisvárda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében