Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Aquacinema Kisvárda
Nyitva van

Aquapark, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információkAz újjáépített kisvárdai strand és várfürdő hatalmas csúszdaparkkal és új medencékkel nyílt meg Aquacinema Kisvárda néven. 2020. január 30-án nyitotta meg kapuit az Aquacinema Wellness.

Strand és csúszdapark

A fürdő szép, parkos környezetben a város észak-nyugati részén található. Az egész évben üzemelő Aquacinema az ország egyik legnagyobb, 14 pályából álló, 5 emeletes csúszdaparkjával és több mint egy kilométeres csúszófelülettel várja a száguldás szerelmeseit. A csúszdapark emeletei kényelmes lépcsőrendszeren érhetőek el. A bátrak kipróbálhatják az óriás csavarcsúszdát, a fekete lyukat, de vannak félig nyitott, és alagútszerű, négysebességű pályák is. A kicsiknek 3 méter magasról induló pályákkal biztosítják a felhőtlen szórakozást.
Nyáron 50 méteres úszómedence, többrészes élménymedence, hullámmedence, csúszdák, sodrófolyosó, valamint termál gyógymedencék állnak a látogatók rendelkezésére.

Gyógyvíz


Ma már tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a gyógyfürdő kedvező hatással van a mozgásszervi megbetegedések, idült nőgyógyászati gyulladások és a krónikus nőgyógyászati bántalmak gyógyításában is.

 

Wellness részleg

2020. január 30-tól várják a vendégeket az Aquacinema új fedett részlegén, ahol beltéri termál és kültéri termálmedencében, pezsgő medencében és gyerekmedencében lazíthatnak. Egy merülőmedence és egy Kneipp-taposó is része a fürdőegységnek. A szaunavilágot is megnyitják, ahol finn panoráma szauna, infraszauna, gőzfürdő, pihenő sószoba is helyet kap.
 

Nézze meg a kisvárdai Aquacinemáról készült videót!

 

Hova kiránduljunk a környéken?

Kisvárda legnagyobb büszkesége, legszebb építészeti öröksége a Vár. A Vár, mely a mai fiatalok számára csupán egy több száz éves történelmi múlttal rendelkező, egyes rendezvényeknek helyt adó, Kisvárda egyik jelképének számító „építészeti-maradvány.” Ma a kisvárdai várszínház működik itt. Kisvárda egyik legfigyelemreméltóbb épületében, a volt zsinagógában, a Csillag utca 5. szám alatt található az egykori Vármúzeum jogutódjaként működő Rétközi Múzeum. A bejárati előcsarnokban a Holocaust kisvárdai áldozatainak emléktáblái láthatók. A katolikus templom mai képe késő barokk stílusú, szentélye XV. századi, gótikus.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Aquacinema Kisvárda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében