Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

AquaCity Poprad
A nyitás időpontja még nem ismert

Poprád (Poprad)
+421 527 851111
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
Az eredetileg 50 Celsius-fokos kristálytiszta termálvíz egy 1300 méter mélyen fekvő földalatti tóból táplálja a fürdő medencéit 20-38 fokosra lehűtve. A víz fertőtlenítése egy igazi high-tech megoldással, UV fény segítségével történik. A gyógyvíz kitűnő hatással van mozgásszervi panaszokra, légzőszervi megbetegedésekre, javítja a vérkeringést és nyugtatóan hat az idegrendszerre. 
A külső termál medencék egész évben nyitva vannak, gazdagon felszerelt, pezsgőfürdős, masszírozó sugaras medencékben van lehetőség kipihenni a síelés vagy a túrázás fáradalmait. A fürdő wellness és spa részlegén rafinált megvilágítású, elegáns tereket találunk számos különböző szaunával, gőzfürdővel, inhalációs kabinnal, tepidáriummal, hideg és forró vizes sétálóutakkal, jacuzzikkal és masszázs zuhanyokkal. A Swarowski kristályokkal díszített, alulról megvilágított medencék valódi luxus élményeket kínálnak. Minden este fél kilenckor kezdődik az Európa szerte híres lézer show 3D hologramokkal és hangjátékkal megtámogatva. A gyermekek számára a Kincses Sziget nyújt felejthetetlen élményeket. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le AquaCity Poprad aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...
Szállások a fürdő közelében