Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

AquaCity Zalaegerszeg
Az AqauCity Zalaegerszeg tervezett nyitása: 2024. június 15.

Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő
Árak és információk
 

Az AqauCity Zalaegerszeg tervezett nyitása: 2024. június 15.Zalaegerszeg aquaparkja, az AquaCity több mint 6000 m² vízfelülettel és tíz óriáscsúszdával várja a vízi élmények szerelmeseit a strandszezonban.

A fürdő nyitvatartását itt találjuk. 
Az árakról itt tájékozódhatunk bővebben. 
Az AquaCity 7,5 hektár területen, Közép-Európa legnagyobb víztömegével, 6000 m2 vízfelülettel várja a fürdőzőket. Próbálja ki a tíz óriáscsúszda egyikét, vagy akár az összeset. Merüljön el az ország legnagyobb hullámmedencéjében, ringatózzon matraccal vagy anélkül a lassú folyó lágy sodrásán, tegye próbára bátorságát az ugrómedencében, vagy a mászó falon, relaxáljon a jakuzzi medencék valamelyikében, vagy hűtse le magát a strandmedencében.
Az AquaCity azonban nem csak a nagyobbak vízi paradicsoma, hiszen a legkisebbekre is gondoltak. A gyermek és bébi medencék különböző élményelemekkel – mint például csúszda, vízi ágyú, vízi ösvény, mászófal – várják a lurkókat. A legkisebbek számára pedig spriccelő bohóc, gombazuhany, mini csúszda és egy rózsaszín elefánt is biztosítja a kikapcsolódást. Újdonság a vízi verkli, amelyet a lurkók akár a hullámmedencében, vagy a lassú folyóban is kipróbálhatnak. Az AquaCityben szárazföldi élményekben sincs hiány. A strandsportok szerelmesei számára strandröplabda és strandfoci pálya, valamint egy szabadtéri fitnesz park kínálnak kikapcsolódást. Az AquaCityben minden adott ahhoz, hogy az itt eltöltött idő legyen a legjobb nap a nyáron.

Medencék

Strandmedence: 1500 m2 vízfelületű, 25-27 fokos, szabálytalan alakú, fokozatosan mélyülő 0-150 cm közötti medence egyaránt várja a hűsölni vágyókat, és a labdázni, úszni vágyó fürdőzőket.
Gyerek-medence: három csúszda, vízi ágyú és -ösvény várja a lurkókat a 0-90 cm közötti, átlagosan 28-30 fokos medencében.
Bébi-medence: rózsaszín elefánt, gombazuhany, spriccelő bohóc és csúszda is várja a legkisebbeket a 30-55 cm mély, átlagosan 28-30 fokos medencében.
Jakuzzi medencék: három különálló, körülbelül 103 cm mély pezsgő medence 35-38 fokos termálvízzel várja a relaxálni vágyókat.
Lassú folyó: a lágy sodrású, átlagosan 25-27 fokos, 300 méter hosszú, 100 cm mély medence a fürdő középső részén terül el körülölelve az ugrómedencét.
Ugrómedence: a park közepén terül el a 4 méter mély, 25-27 fokos ugrómedence. három különböző magasságú szikláról lehet a medencébe ugrani, amelynek a szélén egy vízi mászó fal is várja az adrenalin függőket.
Hullámmedence: az ország legnagyobb hullámmedencéje tengerpartszerűen folyamatosan mélyülő, 25-27 fokos hűsítő hullámokkal várja minden órában az érdeklődőket.

Csúszdák

Kalandcsúszdák: a két óriás kalandcsúszda a csúszda dombról indulva, egyenként több mint 100 méter hosszan kacskaringózik a domb aljáig. Simuljon a csúszdába és bízza magát a víz sodrására! A sebességszintekkel párhuzamosan garantáltan változik az adrenalin szintje is.
Őrült folyó: az aquapark leghosszabb csúszdája, mely körülbelül 120 méter hosszú. A vadvízi kenuzáshoz hasonlítható élménnyel távozhatnak mindazok, akik kipróbálják a csúszó-matraccal használható változó szélességű és irányú kanyarokkal tarkított sárga színű csúszdát.
Fekete lyuk: a körülbelül 100 méter hosszú csúszda az élményfürdő egyik legkedveltebbje, igazi élmény mindazoknak, akik nem félnek a sötétségtől. A teljesen zárt csúszdában fényeffektek teszik teljessé az élményt.
Anaconda: legjobban a kígyó tekeredéséhez lehet hasonlítani ezt a körülbelül 100 méter hosszú csúszdát, amelyet a bátortalanabbaknak kifejezetten ajánlunk. Vonalvezetése harmonikus és attraktív. 10 százaléknál is alacsonyabb lejtése miatt méltán örvend hatalmas népszerűségnek.
Hidrocső: sebességrekordot szeretne felállítani? A hidrocső erre kiválóan alkalmas. Villámgyors, mégis biztonságos, egyenes lejtésű, zárt csőcsúszda a kalandot kedvelők számára. Különleges, felejthetetlen élményt nyújt.
Kamikaze: a ,,kamikaze” elnevezés a biztonság és a garantált szórakozás záloga. Égbenyúló magasság, száguldás, beépített bukkanók, csobbanás, ezt jelenti a kamikaze csúszda.
Twister: olyan mint két egymásba csavarodott kígyó. Az egyenként több mint 60 méter hosszú, teljesen zárt csúszdákat a legbátrabbaknak ajánljuk.
A strandon képzett animátorok gondoskodnak nap mint nap arról, hogy a vendégek kicsiktől a nagyokig tartalmasan töltsék el idejüket az AquaCityben.
 

Nézzen körül a zalaegerszegi AquaCity-ben!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).

 

Az aquapark medencéinek és csúszdáinak 360 fokos képei:
  

Tekintse meg az AquaCity-ről készült videókat is!


Hova kiránduljunk a környéken?

A Zala folyó két partján fekvő Zalaegerszeg számos természeti látnivalóval és népművészeti örökséggel várja a látogatókat. A Dísz tér a város legnagyobb tere, s egyúttal Zalaegerszeg mai központja.A Mária Terézia által 1765-ben építtetett neobarokk homlokzatú Kvártélyház átvonuló katonák szálláshelye volt, majd tisztviselők lakásául szolgált, ma már belső udvarán "Színház, zene, tánc” címmel hangulatos szabadtéri előadásokon szórakozhat a közönség. A Gébárti-tóban nyáron fürdőzhetünk, horgászhatunk, tavasszal, ősszel pedig sétálgathatunk mellette. Ha igazi tündérekkel nem is találkozunk az Azáleás-völgyben, az bizonyos, hogy tündérkertbe érkezünk. Az országos hírnevű díszpark 2010 óta büszkén szerepel Zala megye 7 természeti csodája között. A Göcseji Falumúzeum, az ország első szabadtéri néprajzi múzeuma, a várost átszelő Zala folyó holtága és egy régi vízimalom körül kapott helyet. A város vagy a fürdők programjairól itt olvashatunk részletesebben. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a AquaCity Zalaegerszeg aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében