Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Aquapark Senec

Éjszakai fürdőzés
Szaunaszeánsz
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Szenc (Senec) városának üdülőövezete, a Szenci Napfényes tavak térsége (Slnečné Jazerá Senec) Szlovákia egyik leglátogatottabb üdülőközpontjai közé tartozik.
A terület Pozsonytól körülbelül 25 km-re, Hegyeshalomtól 50 km-re található. Az Aquapark Senec télen és nyáron is várja a látogatókat jól felszerelt belső és külső vízi világával. A téli hónapokban a beltéri szakasz két szinten várja a vendégeket. A medence-csarnokban egy vízmasszázs fúvókákkal és pezsgőfürdővel kiegészített rekreációs medencében élvezhetik a vendégek a fürdő által kínált különféle vízi attrakciókat. Tartozik hozzá egy kiúszó rész is, amely a kültéri fürdőbe vezet. Találunk még itt egy pihenőmedencét is, amely masszázs padokkal, hidromasszázs fúvókákkal, gejzírrel és padokkal színesíti az ide érkezők fürdőélményét. A beltéri rész további kedvelt része a szauna világ és a két különböző hőmérsékletű masszázs medence. A gyerekek részére külön fedett medencét nyitottak, ráadásul a fedett részben működő 80 méter hosszú csúszda is egész évben üzemel. 
A nyári időszakban a kültéri részen további élmények várják a vendégeket. A leglátványosabb elem a csúszdatorony, ahonnan több különböző, izgalmas élményt ígérő csúszda is indul. Köztük a legmagasabb, 103 m-es Missisippi csúszda, de a bátraknak ideális a Green Speed, Blue Speed vagy a Tornádó tölcsér is, utóbbi egyedi extrém kalandnak számít Szlovákiában! A parkban kipróbálható még a Red River és Yellow River 32 méteres, közepes nehézségi szintű csúszdák, valamint a négypályás Tsunami csúszda is. A Lazy River, lassú folyású sodrófolyosó és az alig fél méter mély olasz medence pedig a legkisebb vendégek számára ideális. Ezeken kívül sportolási lehetőségek, valamint rehabilitációs programok is várják az érdeklődőket. 


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2017-01-31
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá