Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Aquapark Senec
Nyitva van

Senec (Szenc)
+421 245 648021
Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A terület Pozsonytól körülbelül 25 km-re, Hegyeshalomtól 50 km-re található. Az Aquapark Senec télen és nyáron is várja a látogatókat jól felszerelt belső és külső vízi világával. A téli hónapokban a beltéri szakasz két szinten várja a vendégeket. A medence-csarnokban egy vízmasszázs fúvókákkal és pezsgőfürdővel kiegészített rekreációs medencében élvezhetik a vendégek a fürdő által kínált különféle vízi attrakciókat. Tartozik hozzá egy kiúszó rész is, amely a kültéri fürdőbe vezet. Találunk még itt egy pihenőmedencét is, amely masszázs padokkal, hidromasszázs fúvókákkal, gejzírrel és padokkal színesíti az ide érkezők fürdőélményét. A beltéri rész további kedvelt része a szauna világ és a két különböző hőmérsékletű masszázs medence. A gyerekek részére külön fedett medencét nyitottak, ráadásul a fedett részben működő 80 méter hosszú csúszda is egész évben üzemel. 
A nyári időszakban a kültéri részen további élmények várják a vendégeket. A leglátványosabb elem a csúszdatorony, ahonnan több különböző, izgalmas élményt ígérő csúszda is indul. Köztük a legmagasabb, 103 m-es Missisippi csúszda, de a bátraknak ideális a Green Speed, Blue Speed vagy a Tornádó tölcsér is, utóbbi egyedi extrém kalandnak számít Szlovákiában! A parkban kipróbálható még a Red River és Yellow River 32 méteres, közepes nehézségi szintű csúszdák, valamint a négypályás Tsunami csúszda is. A Lazy River, lassú folyású sodrófolyosó és az alig fél méter mély olasz medence pedig a legkisebb vendégek számára ideális. Ezeken kívül sportolási lehetőségek, valamint rehabilitációs programok is várják az érdeklődőket. 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Aquapark Senec aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...


Szállások a fürdő közelében