Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Aquarius Élmény- és Parkfürdő Nyíregyháza
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Aquapark, Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

Az Aquarius Élményfürdő élményelemekkel felszerelt szabadtéri gyógymedencéje egész évben nyitva tart.

 


Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő fürdőkomplexuma, az Aquarius Élményfürdő 1,7 hektáros területen várja a fürdőzésre és strandolásra vágyókat egész évben.

A nyitvatartásról itt olvashatunk részletesen. 
A fürdő árairól itt tájékozódhatnak.
A Parkfürdő területén belül, 1,7 hektáros telken épült meg az új fürdőkomplexum Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn. Az élményfürdő a már meglévő szolgáltatásokat egészítette ki, egész évben biztosítva a gyógyvíz és természetes gyógymódokra alapozott prevenciós, egészség megőrzési és wellness szolgáltatásokat.
A multifunkciós fürdő kínálata a térség fürdőkultúrájával összhangban van, családi programok alkalmas helyszínéül szolgál, kialakításával és szolgáltatásaival több generáció együttes pihenését, kikapcsolódását biztosítja. Az élményfürdő akadálymentesített, így mozgáskorlátozott vendégek is könnyedén igénybe vehetik a szolgáltatásokat.
A fürdő épületében a medenceterek felett kialakított galériák Sóstógyógyfürdőre és a tó szép természeti környezetére biztosítanak kilátást. A vendégek kényelmét szolgálja az önkiszolgáló étterem, valamint a trópusi bár. Nyári időszakban az élményfürdő vendégei számára lehetőség nyílik a Parkfürdő szolgáltatásainak igénybevételére is.

Termálvilág

A felnőttek és az idősebbek a termálvilág szolgáltatásait igénybe véve pihenhetnek, regenerálódhatnak. Itt beltéri és kültéri gyógyvizes medencék találhatók nyakzuhannyal, pezsgőággyal, hátmasszírozóval. Ezen kívül szaunavilág, Kneipp-medence, pezsgőfürdő szolgálja a regenerálódást.

Élményvilág

A fiatalok részére élményvilág épült, ahol hullámmedence, vízfüggönnyel, barlanggal ellátott vadvízi sodrófolyosó és különböző óriáscsúszdák várják a legbátrabbakat. Az élményvilágban hullámmedence, kamikaze csúszda, családi csúszda, óriás csúszda, black hole csúszda, vadvízi sodrófolyosó áll a vendégek rendelkezésére.

Gyermekvilág

A legkisebbeket medencékkel, csúszdákkal, Inka romtemplommal, kincses szigettel és egyéb élményelemekkel kiegészített mesés gyermekvilág várja. A gyermekvilágban háromféle vízmélységű gyermekmedence, íves csúszda, verseny csúszda, elefánt csúszda és spriccelők szórakoztatják az apróságokat.


Járja be az Aquarius fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.


Fedett fürdő (termálvilág, élményvilág, gyermekvilág):
 

 

 

Tekintse meg a szaunákat és a súlyfürdő medencét!
 

 

 


Nézze meg a fürdőről készült videókat is!


Hova kiránduljunk a környéken?

A legek állatkertjének is nevezett Nyíregyházi Állatpark egy 30 hektáros tölgyerdőben található, ahol 500 faj 5000 egyede él természeteshez közeli kifutókban.  Ócenárium, 500.000 literes cápás üvegalagút, ázsiai dzsungel óriás vízeséssel, Dél-Amerika vadvilágát bemutató függőhidas kalandösvény, 3 méter magasságú, hosszan kanyargó bambuszhíd, fókashow, papagájshow, Maki-erdő, nem véletlen, hogy 2018-ban Európa Legjobb Állatkertjének is megválasztották. Ha tele vagyunk kalandvággyal, a Sóstói-erdő hatalmas fái között változatos kalandpálya vár mindenkit: gyermek-, felnőtt- és extrémpálya – mindenki merészsége alapján választhatja ki a neki megfelelőt. A Sóstói-erdőben kiránduljunk nagyot, vagy sétáljunk végig a nevezetességekkel teli belvároson, látogassuk meg az 5 nagy templom valamelyikét. A kalandos botanikus kertben 5,6 hektáros területen több mint 2500 növényfajta él, a világ szinte minden tájáról. A Sóstói Múzeumfalu egy 19. századi falusi környezetbe repít vissza, ahol megismerhetjük, hogyan éltek a szegény-és középparasztok és kisnemesek abban az időben, mivel foglalkoztak, mit ettek, milyen népszokásaik voltak. A város programjait itt találjuk. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Aquarius Élmény- és Parkfürdő Nyíregyháza aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében