Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Aquarius Élmény- és Parkfürdő Nyíregyháza
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Aquapark, Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő fürdőkomplexuma, az Aquarius Élményfürdő 1,7 hektáros területen várja a fürdőzésre és strandolásra vágyókat egész évben.

A nyitvatartásról itt olvashatunk részletesen. 
A fürdő árairól itt tájékozódhatnak.
A Parkfürdő területén belül, 1,7 hektáros telken épült meg az új fürdőkomplexum Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn. Az élményfürdő a már meglévő szolgáltatásokat egészítette ki, egész évben biztosítva a gyógyvíz és természetes gyógymódokra alapozott prevenciós, egészség megőrzési és wellness szolgáltatásokat.
A multifunkciós fürdő kínálata a térség fürdőkultúrájával összhangban van, családi programok alkalmas helyszínéül szolgál, kialakításával és szolgáltatásaival több generáció együttes pihenését, kikapcsolódását biztosítja. Az élményfürdő akadálymentesített, így mozgáskorlátozott vendégek is könnyedén igénybe vehetik a szolgáltatásokat.
A fürdő épületében a medenceterek felett kialakított galériák Sóstógyógyfürdőre és a tó szép természeti környezetére biztosítanak kilátást. A vendégek kényelmét szolgálja az önkiszolgáló étterem, valamint a trópusi bár. Nyári időszakban az élményfürdő vendégei számára lehetőség nyílik a Parkfürdő szolgáltatásainak igénybevételére is.

Termálvilág

A felnőttek és az idősebbek a termálvilág szolgáltatásait igénybe véve pihenhetnek, regenerálódhatnak. Itt beltéri és kültéri gyógyvizes medencék találhatók nyakzuhannyal, pezsgőággyal, hátmasszírozóval. Ezen kívül szaunavilág, Kneipp-medence, pezsgőfürdő szolgálja a regenerálódást.

Élményvilág

A fiatalok részére élményvilág épült, ahol hullámmedence, vízfüggönnyel, barlanggal ellátott vadvízi sodrófolyosó és különböző óriáscsúszdák várják a legbátrabbakat. Az élményvilágban hullámmedence, kamikaze csúszda, családi csúszda, óriás csúszda, black hole csúszda, vadvízi sodrófolyosó áll a vendégek rendelkezésére.

Gyermekvilág

A legkisebbeket medencékkel, csúszdákkal, Inka romtemplommal, kincses szigettel és egyéb élményelemekkel kiegészített mesés gyermekvilág várja. A gyermekvilágban háromféle vízmélységű gyermekmedence, íves csúszda, verseny csúszda, elefánt csúszda és spriccelők szórakoztatják az apróságokat.


Járja be az Aquarius fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.


Fedett fürdő (termálvilág, élményvilág, gyermekvilág):
 

 

 

Tekintse meg a szaunákat és a súlyfürdő medencét!
 

 

 


Nézze meg a fürdőről készült videókat is!


Hova kiránduljunk a környéken?

A legek állatkertjének is nevezett Nyíregyházi Állatpark egy 30 hektáros tölgyerdőben található, ahol 500 faj 5000 egyede él természeteshez közeli kifutókban.  Ócenárium, 500.000 literes cápás üvegalagút, ázsiai dzsungel óriás vízeséssel, Dél-Amerika vadvilágát bemutató függőhidas kalandösvény, 3 méter magasságú, hosszan kanyargó bambuszhíd, fókashow, papagájshow, Maki-erdő, nem véletlen, hogy 2018-ban Európa Legjobb Állatkertjének is megválasztották. Ha tele vagyunk kalandvággyal, a Sóstói-erdő hatalmas fái között változatos kalandpálya vár mindenkit: gyermek-, felnőtt- és extrémpálya – mindenki merészsége alapján választhatja ki a neki megfelelőt. A Sóstói-erdőben kiránduljunk nagyot, vagy sétáljunk végig a nevezetességekkel teli belvároson, látogassuk meg az 5 nagy templom valamelyikét. A kalandos botanikus kertben 5,6 hektáros területen több mint 2500 növényfajta él, a világ szinte minden tájáról. A Sóstói Múzeumfalu egy 19. századi falusi környezetbe repít vissza, ahol megismerhetjük, hogyan éltek a szegény-és középparasztok és kisnemesek abban az időben, mivel foglalkoztak, mit ettek, milyen népszokásaik voltak. A város programjait itt találjuk. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Aquarius Élmény- és Parkfürdő Nyíregyháza aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében