Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Rally Hungary - Nyíregyháza

Nyíregyháza

Rally Hungary - Nyíregyháza

Az adrenalin szerelmeseinek és a rally rajongóknak ismét eljött az év legizgalmasabb eseménye, a Nyíregyháza Rally!

 

A verseny izgalmas pillanatai, a gyorsasági szakaszok adrenalin-pumpáló percei és a város varázsa együttesen teszik emlékezetessé ezt a hagyományos magyarországi rally eseményt.

 

 

Fürdőajánló 

Nyíregyháza több évszázados fürdőkultúrával és 5 fürdővel rendelkezik, melyek évente félmillió vendégnek kínálnak élményeket és segítik egészségük megőrzését. Az Aquarius fedett élményfürdőjében a kicsiket mesés gyermekvilág várja, a pezsgőággyal és nyakzuhannyal kényeztető bel- és kültéri gyógyvizes medencékben pedig akár egy remek koktélt elfogyasztva is pihenhetnek a vendégek. Az élményvilágban az óriáscsúszdák, a hullámmedence, vagy épp a sodrófolyosó garantálják a remek hangulatot. A fürdő egyedi hangulatú szaunavilágában finn szauna, aroma szauna, gőzkamra és felöntés nélküli szauna is található, a finn szaunában változatos programok várják a szaunázókat. A Parkfürdő a nyári időszakban látogatható, ahol a gyermekmedence, sodrófolyosó, zuhatag, több nagysebességű óriáscsúszda és fantasztikus uszoda kínálnak élményeket, a gyógyvizes medencék exkluzív környezetben kényeztetnek testet és lelket egyaránt. 

 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Rally Hungary - Nyíregyháza: október 04.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Nyíregyháza
Látnivalók