Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Aquasziget Esztergom
Nyitva van

Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A kültéri úszómedence nyitása: 2024. április 26., a többi kültéri medence várható nyitása: június 1. 


Az Aquasziget Esztergom teljeskörű szolgáltatásokkal, élmény- és strandfürdő résszel, szaunákkal valamint csúszdákkal várja egész évben a kikapcsolódni vágyókat.

A Finta József Ybl- és Kossuth díjas építész által épített Aquasziget Esztergom egyedülálló fürdőzési lehetőségeket kínál. A vendégek kikapcsolódását az Élményfürdő, a Wellness Világ, fitness terem, maszázs biztosítja.
A fürdőben két különleges pihenő helyiség is található, amely garantált testi-lelki felüdülést nyújt. Az Aquaszigeten számos baba-mama szolgáltatás is igénybe vehető, valamint fitnesz és sportolási lehetőségek is biztosítottak.

Magas szintű szolgáltatások

Az élményfürdőben sokféle szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását – van élménymedence, pihenőmedence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, csúszda, kültéri pihenőmedence, kültéri úszómedence, infraszauna, játszóház, baba-mama szoba. A beltéri élménymedence sodrófolyosóval, gejzírrel, nyakzuhanyokkal, vízeséssekkel, vízgombával, buzgárokkal, dögönyözőkkel, mászófallal. A pihenőmedence dögönyözővel, oldalmasszázzsal, nyakzuhanyokkal, ülőpaddal kellemes kikapcsolódást biztosít az arra vágyóknak. A jacuzzi medence kellemesen meleg vize és buzgárjai átmaszírozzák az elgyötört testet. A belső gyermekmedence vizet spriccelő bohóccal különleges élmény a gyermekeknek. A két csúszda különleges effektekkel és időmérővel kíváló helyszíne a szórakozásnak.
A nyári időszakban a külső strand is nyitva áll a látogatók számára, ahol élménymedence, hullámfürdő, úszómedence, gyermekmedence, csúszdák, óriás játszótér és strandröplabda pálya is található. Az kültéri élménymedence vízeséssel, vízköpőkkel, gejzírrel, levegőbefúvással és hullámeffekttel, valamint a külső gyermekmedence kis csúszdával egész napos szórakozást nyújt a kicsiknek. Van itt még egy 72m, és egy 93 m hosszú csúszda. 

Wellness Világ

A fürdő számos wellness szolgáltatást is nyújt, különböző fajta szaunákkal, gőzfürdővel, fitneszteremmel, pezsgőfürdővel, élményzuhanyokkal, Kneipp-taposóval és pihenőkkel. Találunk itt finn, gyógynövényes, fény és rózsa szaunát is, melyek közül az utóbbi fürdőruhában is igénybe vehető. A Wellness Világban lepedőt és korlátlan ásványvízfogyasztást biztosítanak a vendégek részére. A szolgáltatásokat 16 éven felüli vendégek használhatják. Fürdőruha használata nem ajánlott a szaunában – így az Aquasziget teljes Wellness Világa is naturista terület (a közösségi terek kivételével) – mivel lassítja a keringést és megakadályozza az izzadást.

Szaunamestereink minden délután-este szaunaszeánszokat tartanak, melyek különleges élményben részesítik a vendégeinket.

Sportolási lehetőség

A fürdő területén az újonnan kialakított fitneszteremben profi kardió gépek, erősítő gépek, kettle bell eszközök, kézi súlyzók állnak rendelkezésére a sportolni vágyóknak. Az Aquasziget Esztergom kültéri strandján óriás játszótér várja a szórakozni vágyó gyermekeket. A játszótér csúszdával, mászókával, homokozóval és madárfészek hintával biztosítja a gyerekek felhőtlen szórakozását. A szabványméretű, homokos strandröplabda pálya korlátlanul rendelkezésére áll minden élményfürdő-belépőt megváltó vendég számára.

Étkezési lehetőség

Kávézó és étterem (nyáron grillterasz és fagyizó)


Szolgáltatások

  • wellness: masszázs (svéd, frissítő, stresszoldó, manager, gyógynövényes, talp, gyerek), szauna (finn, hang-fény, gyógynövényes, infra, gőzkabin), vizes élmények (Kneipp taposómedence, élményzuhanyok, japán medence)
  • egyéb szolgáltatások: sport (fitness terem, strandröplabda/foci pálya), gyermekbarát (baba-mama szoba, játszó szoba, játszótér csúszdával)

Hova kiránduljunk a környéken?

Esztergom a Dunakanyar kedvelt úti célja, a magyar katolikus egyház központja. Kihagyhatatlan ellátogatni a Bazilikába, mely az altemplomtól a kupola gömbjéig 100 méter magas, amivel az ország egyik legmagasabb épülete és Európa egyik legnagyobb bazilikája is egyben. A Várhegyről csodálatos kilátás nyílik a Dunára, a Mária Valéria hídra, a Vízivárosra és a Szent Tamás-hegyre. Napos időben a bográcsozáshoz, szalonnasütéshez, futáshoz és horgászáshoz a lehető legjobb helyszín a Búbánatvölgy. A Keresztény, a Duna Múzeum, és Babits Mihály Emlékháza is fontos történelmi helyszínek a városban. A Mala-forrásalagút Hévíz városrész és a Fürdő Szálló alatt húzódó, részben felújított és bejárható járatrendszer Esztergomban. A Prímási Palotában működik a Keresztény Múzeum, az Érseki Simor Könyvtár és a Prímási Levéltár.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Aquasziget Esztergom aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében