Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Aquasziget Esztergom
Nyitva van

Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Esztergomban

Kattintson és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni…Megnézem

Az Aquasziget Esztergom teljeskörű szolgáltatásokkal, élmény- és strandfürdő résszel, szaunákkal valamint csúszdákkal várja egész évben a kikapcsolódni vágyókat.

A Finta József Ybl- és Kossuth díjas építész által épített Aquasziget Esztergom egyedülálló fürdőzési lehetőségeket kínál. A vendégek kikapcsolódását három részleg – az Élményfürdő, a Wellness Világ, az Egészség Központ és a Szépség Központ – biztosítja.
Nem mindennapi kényeztetésben részesülhetnek azok, akik ellátogatnak az Aquasziget tradicionális török fürdőjébe, a Hamamba, amely méregtelenít is. A fürdőben két különleges pihenő helyiség is található, amely garantált testi-lelki felüdülést nyújt. Az Aquaszigeten számos baba-mama szolgáltatás is igénybe vehető, valamint fitnesz és sportolási lehetőségek is biztosítottak.

Magas szintű szolgáltatások

Az élményfürdőben sokféle szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását – van élménymedence, pihenőmedence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, csúszda, kültéri pihenőmedence, kültéri úszómedence, infraszauna, játszóház, baba-mama szoba. A beltéri élménymedence sodrófolyosóval, gejzírrel, nyakzuhanyokkal, vízeséssekkel, vízgombával, buzgárokkal, dögönyözőkkel, mászófallal. A pihenőmedence dögönyözővel, oldalmasszázzsal, nyakzuhanyokkal, ülőpaddal kellemes kikapcsolódást biztosít az arra vágyóknak. A jacuzzi medence kellemesen meleg vize és buzgárjai átmaszírozzák az elgyötört testet. A belső gyermekmedence vizet spriccelő bohóccal különleges élmény a gyermekeknek. A két csúszda különleges effektekkel és időmérővel kíváló helyszíne a szórakozásnak.
A nyári időszakban a külső strand is nyitva áll a látogatók számára, ahol élménymedence, hullámfürdő gyermekmedence, csúszdák, óriás játszótér és strandröplabda pálya is található. Az kültéri élménymedence vízeséssel, vízköpőkkel, gejzírrel, levegőbefúvással és hullámeffekttel, valamint a külső gyermekmedence épített várral és kis csúszdával egész napos szórakozást nyújt a kicsiknek. Van itt még egy 72m, és egy 93 m hosszú csúszda. 

Wellness-paradicsom

A fürdő számos wellness szolgáltatást is nyújt, különböző fajta szaunákkal, gőzfürdővel, fitneszteremmel, pezsgőfürdővel, élményzuhanyokkal, Kneipp-taposóval és pihenőkkel. Találunk itt finn, gyógynövényes, fény és rózsa szaunát is, melyek közül az utóbbi fürdőruhában is igénybe vehető. A Wellness Világban lepedőt, gyümölcsöt és korlátlan ásványvízfogyasztást biztosítanak a vendégek részére. A szolgáltatásokat kizárólag 14 éven felüli vendégek használhatják. Fürdőruha használata nem ajánlott a szaunában – így az Aquasziget teljes Wellness Világa is naturista terület (a közösségi terek kivételével) – mivel lassítja a keringést és megakadályozza az izzadást.

Egészség Központ

A fürdő egy Egészség Központtal is rendelkezik, ahol a mozgásszervi panaszokat enyhítik. Ennek érdekében hagyományos fizioterápiás kezeléseket, megelőző, rekreációs wellness masszázsokat és terápiákat alkalmaznak. Hétvégénként az Egészség Központban és a Wellness Világban többféle fito-, és aromaterápiás kezelések és masszázsok is igénybe vehetőek. A kúrák főként megelőző, de bizonyos esetekben rehabilitációs funkciót is ellátnak.
Az Aquasziget Esztergom jelenleg Élményfürdőként nem pedig Gyógyfürdőként működik, de gyógyvízminősítésük is van.

Sportolási lehetőség

A fürdő területén három helyen is található sportoló részleg. A fitneszteremben profi kardió gépek használhatóak, valamint csoportos kardió köredzéseket és SpinRacing edzéseket is tartanak. Az Egészség Központ tornatermében pedig számos sport közül válogathatnak a látogatók, van kangoo, tae-bo, full body-alakformálás és work out-zsírégetés is.Az Aquasziget Esztergom kültéri strandján óriás játszótér várja a szórakozni vágyó gyermekeket. A játszótér fedett és nyitott csúszdával, mászókával, homokozóval és madárfészek hintával biztosítja a gyerekek felhőtlen szórakozását.A szabványméretű, homokos strandröplabda pálya korlátlanul rendelkezésére áll minden élményfürdő-belépőt megváltó vendég számára.
 

Járja be az esztergomi Aquaszigetet egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

 

Nézze meg az élményfürdő fedett medencéit és csúszdáit!
 A strandmedencék:


 

Tekintse meg az Aquaszigetről készült videót is!

Hova kiránduljunk a környéken?

Esztergom a Dunakanyar kedvelt úti célja, a magyar katolikus egyház központja. Kihagyhatatlan ellátogatni a Bazilikába, mely az altemplomtól a kupola gömbjéig 100 méter magas, amivel az ország egyik legmagasabb épülete és Európa egyik legnagyobb bazilikája is egyben. A Várhegyről csodálatos kilátás nyílik a Dunára, a Mária Valéria hídra, a Vízivárosra és a Szent Tamás-hegyre. Napos időben a bográcsozáshoz, szalonnasütéshez, futáshoz és horgászáshoz a lehető legjobb helyszín a Búbánatvölgy. A Keresztény, a Duna Múzeum, és Babits Mihály Emlékháza is fontos történelmi helyszínek a városban. A Mala-forrásalagút Hévíz városrész és a Fürdő Szálló alatt húzódó, részben felújított és bejárható járatrendszer Esztergomban. A Prímási Palotában működik a Keresztény Múzeum, az Érseki Simor Könyvtár és a Prímási Levéltár.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Aquasziget Esztergom aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében