Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Atlantika Vizividámpark

Éjszakai fürdőzés
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A fürdő szabadtéri medencéinek várható nyitása (időjárástól függően): 2019. nyár
Gergelyiugornya csúszdaparkja és strandja, az Atlantika Vízividámpark különböző medencékkel, csúszdákkal és Magyarországon egyedülálló fóka show-val várja a vendégeket.
Az Atlantika Vízividámpark Gergelyiugornyán, a Tisza-Szamos torkolattól 800 méterre található. Egész napos kikapcsolódást kínál a család valamennyi tagjának.
A hullámmedence kétóránként megidézi a tengeri hullámzás hangulatát. Elsősorban a gyermekek szórakozását biztosítja a labdamedencében elhelyezett 22 méter átmérőjű, 5 méter magas felfújt műanyaglabda, melyre kötelek segítségével mászhatnak fel, majd csúszhatnak le a fürdőzők.
A kétmedencés, meleg vizes gyerekmedence vízköpővel és csúszdákkal kínál kellemes szórakozást.
Magyarországon egyedülálló fóka show szórakoztatja a fürdővendégeket naponta kétszer. Strandröplabda pálya és kondicionáló terem várja a sportkedvelőket, játékterem a kisebbeket.
Pénteken és vasárnap éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik - élő zene, olasz pizzéria és fagylaltozó is a vendégek rendelkezésére áll.

Csúszdák

A három Anakonda csúszda (100 m, 150 m, 170 m) lehetőséget ad a vad száguldásra a fiatalabb vendégek részére, egyben kellemes időtöltést biztosít az idősebb vendégek számára is. A dupla Kamikaze csúszda segítségével kanyarok és gyűrűk nélkül 15 méter magasságból érkezhetünk a 60x40 méteres medencébe. A két Shuttle csúszda Magyarországon egyedülálló, gyakorlatilag egy két sávos csúszdában 15 méterről, 45 fokos eséssel érkezünk egy "bobon" a medencébe.
A 170 cm mély hideg vizes medence az úszni vágyó sportolóknak és a hobbi úszóknak is kiváló. Az idősebbeknek a termálmedence nyújthat felüdülést, míg a kicsik a gyermekmedencében és a hozzá tartozó csúszdákon játszhatnak.

Szállások a fürdő közelében