Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Atlantika Vizividámpark
Az Atlantika Vizividámpark végleg bezárt.

Éjszakai fürdőzés
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

Az Atlantika Vizividámpark végleg bezárt.


Gergelyiugornya csúszdaparkja és strandja, az Atlantika Vízividámpark különböző medencékkel, csúszdákkal és Magyarországon egyedülálló fóka show-val várja a vendégeket.

Medencék

Az Atlantika Vízividámpark Gergelyiugornyán, a Tisza-Szamos torkolattól 800 méterre található. Egész napos kikapcsolódást kínál a család valamennyi tagjának. A hullámmedence kétóránként megidézi a tengeri hullámzás hangulatát. Elsősorban a gyermekek szórakozását biztosítja a labdamedencében elhelyezett 22 méter átmérőjű, 5 méter magas felfújt műanyaglabda, melyre kötelek segítségével mászhatnak fel, majd csúszhatnak le a fürdőzők.
A kétmedencés, meleg vizes gyerekmedence vízköpővel és csúszdákkal kínál kellemes szórakozást.
Magyarországon egyedülálló fóka show szórakoztatja a fürdővendégeket naponta kétszer. Strandröplabda pálya és kondicionáló terem várja a sportkedvelőket, játékterem a kisebbeket. Pénteken és vasárnap éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik - élő zene, olasz pizzéria és fagylaltozó is a vendégek rendelkezésére áll.

Csúszdák

A három Anakonda csúszda (100 m, 150 m, 170 m) lehetőséget ad a vad száguldásra a fiatalabb vendégek részére, egyben kellemes időtöltést biztosít az idősebb vendégek számára is. A dupla Kamikaze csúszda segítségével kanyarok és gyűrűk nélkül 15 méter magasságból érkezhetünk a 60x40 méteres medencébe. A két Shuttle csúszda Magyarországon egyedülálló, gyakorlatilag egy két sávos csúszdában 15 méterről, 45 fokos eséssel érkezünk egy "bobon" a medencébe.
A 170 cm mély hideg vizes medence az úszni vágyó sportolóknak és a hobbi úszóknak is kiváló. Az idősebbeknek a termálmedence nyújthat felüdülést, míg a kicsik a gyermekmedencében és a hozzá tartozó csúszdákon játszhatnak.
 

Nézze meg az Atlantika Vízividámparkról készült videókat!


Hova kiránduljunk a környéken?

Vásárosnamény igazi vonzerejét a vizek jelentik. A selymes homokfövenyű gergelyiugornyai tiszaiszabadstrand turisták ezreit vonzza évente, de kedvelt kikötőhelye a vízitúrázóknak is. A kiépített töltéskoronán kerékpárral, tandemmel és segwayvel lehet bejárni a környéket, nyáron esténként a parti szórakozóhelyeken jót lehet bulizni. Vásárosnamény és a Bereg kitűnő adottságokkal rendelkezik a kerékpáros turisták számára: több mint 150 km-es kerékpárútként is funkcionáló töltéskorona, közel 100 db kölcsönözhető kerékpár vár mindenkit. Vásárosnamény kiemelkedő látványossága a tájegység páratlan régészeti, néprajzi értékeit és történetét bemutató Beregi Múzeum gyűjteménye, amely a Tomcsányi Kastélyban kapott helyet. Szomszédságában található a Vadászati Kiállítás, amely az ország keleti felében egyedülálló. A kiállítás 600m2-en került kialakításra, bemutatva benne az 5 földrész vadászható vadjait. A látogatók interaktív módon, Ipad-en keresztültájékozódhatnak a múzeumban elhelyezett vadak előfordulásáról, élőhelyeiről s természetesen a vad elejtésének körülményeiről olyan formában, hogy a vadászok, ill. a civil emberek – különösen a gyerekek - betekintést kapjanak a természet, a vad és a vadász kapcsolatába. A város szívében kialakításra kerülő Kraszna-sétányt megismerve, vagy egy kellemes városnéző sétát követően betérhetünk a helyi éttermek egyikébe, ahol megismerhetjük a szatmár-beregi táj ételkülönlegességeit, megízlelhetjük hungarikum pálinkáit. A nap végén megfáradt utazót igényeinek megfelelő szálláshelyek várják: három- és négycsillagos szállodák, panziók, kempingek, falusi-és magánszállások, sőt Tisza-parti faházak is szerepelnek a kínálatban.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Atlantika Vizividámpark aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében