Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Atlantika Vizividámpark

Éjszakai fürdőzés
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

Hogyan fürdőzik a magyar

Mondja el, Ön hogyan jár fürdőbe, strandra vagy wellness-ezni és nyerjen ajándékutalványt, wellnesshétvégét, fürdőbelépőket vagy kozmetikai ajándékcsomagot!
Kattintson a részletekért...Megnézem
A strand zárása: 2020.08.30.
Gergelyiugornya csúszdaparkja és strandja, az Atlantika Vízividámpark különböző medencékkel, csúszdákkal és Magyarországon egyedülálló fóka show-val várja a vendégeket.

Medencék

Az Atlantika Vízividámpark Gergelyiugornyán, a Tisza-Szamos torkolattól 800 méterre található. Egész napos kikapcsolódást kínál a család valamennyi tagjának. A hullámmedence kétóránként megidézi a tengeri hullámzás hangulatát. Elsősorban a gyermekek szórakozását biztosítja a labdamedencében elhelyezett 22 méter átmérőjű, 5 méter magas felfújt műanyaglabda, melyre kötelek segítségével mászhatnak fel, majd csúszhatnak le a fürdőzők.
A kétmedencés, meleg vizes gyerekmedence vízköpővel és csúszdákkal kínál kellemes szórakozást.
Magyarországon egyedülálló fóka show szórakoztatja a fürdővendégeket naponta kétszer. Strandröplabda pálya és kondicionáló terem várja a sportkedvelőket, játékterem a kisebbeket. Pénteken és vasárnap éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik - élő zene, olasz pizzéria és fagylaltozó is a vendégek rendelkezésére áll.

Csúszdák

A három Anakonda csúszda (100 m, 150 m, 170 m) lehetőséget ad a vad száguldásra a fiatalabb vendégek részére, egyben kellemes időtöltést biztosít az idősebb vendégek számára is. A dupla Kamikaze csúszda segítségével kanyarok és gyűrűk nélkül 15 méter magasságból érkezhetünk a 60x40 méteres medencébe. A két Shuttle csúszda Magyarországon egyedülálló, gyakorlatilag egy két sávos csúszdában 15 méterről, 45 fokos eséssel érkezünk egy "bobon" a medencébe.
A 170 cm mély hideg vizes medence az úszni vágyó sportolóknak és a hobbi úszóknak is kiváló. Az idősebbeknek a termálmedence nyújthat felüdülést, míg a kicsik a gyermekmedencében és a hozzá tartozó csúszdákon játszhatnak.

Hova kiránduljunk a környéken?

Vásárosnamény igazi vonzerejét a vizek jelentik. A selymes homokfövenyű gergelyiugornyai tiszaiszabadstrand turisták ezreit vonzza évente, de kedvelt kikötőhelye a vízitúrázóknak is. A kiépített töltéskoronán kerékpárral, tandemmel és segwayvel lehet bejárni a környéket, nyáron esténként a parti szórakozóhelyeken jót lehet bulizni. Vásárosnamény és a Bereg kitűnő adottságokkal rendelkezik a kerékpáros turisták számára: több mint 150 km-es kerékpárútként is funkcionáló töltéskorona, közel 100 db kölcsönözhető kerékpár vár mindenkit. Vásárosnamény kiemelkedő látványossága a tájegység páratlan régészeti, néprajzi értékeit és történetét bemutató Beregi Múzeum gyűjteménye, amely a Tomcsányi Kastélyban kapott helyet. Szomszédságában található a Vadászati Kiállítás, amely az ország keleti felében egyedülálló. A kiállítás 600m2-en került kialakításra, bemutatva benne az 5 földrész vadászható vadjait. A látogatók interaktív módon, Ipad-en keresztültájékozódhatnak a múzeumban elhelyezett vadak előfordulásáról, élőhelyeiről s természetesen a vad elejtésének körülményeiről olyan formában, hogy a vadászok, ill. a civil emberek – különösen a gyerekek - betekintést kapjanak a természet, a vad és a vadász kapcsolatába. A város szívében kialakításra kerülő Kraszna-sétányt megismerve, vagy egy kellemes városnéző sétát követően betérhetünk a helyi éttermek egyikébe, ahol megismerhetjük a szatmár-beregi táj ételkülönlegességeit, megízlelhetjük hungarikum pálinkáit. A nap végén megfáradt utazót igényeinek megfelelő szálláshelyek várják: három- és négycsillagos szállodák, panziók, kempingek, falusi-és magánszállások, sőt Tisza-parti faházak is szerepelnek a kínálatban.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Atlantika Vizividámpark aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében