Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Bábolna Strand- és Termálfürdő
Nyitva van

Szauna program
Nyugdíjas kedvezmény
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk



A Bábolna Strand- és Termálfürdő a kikapcsolódás, az aktív pihenés és a gyógyulás helyszíne is egyben, ahol mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő szórakozást.

A belépő árakat itt találjuk. 

 

A nyitvatartásért kattintson ide. 


A Bábolna Strand- és Termálfürdő az év minden napján várja a kikapcsolódni és pihenni vágyó vendégeket, a mellette épült Szabadidőpark pedig a sportolás és a természet szerelmeseit. Hatalmas játszótér, tenisz- és futópálya, csónakázó tó, tanösvény, szánkódomb és a szabadtéri fitnesz-park egy helyen.
 

Termál- és gyógymedencék

A medencék közül egész évben látogatható egy termálmedence és két gyógymedence. A nyári szezonban további egy élménymedence csúszdával, egy gyermek pancsoló, élmény Spray-Park, valamint ugrálóvárak, vízi dodzsem várja a vendégeket.

A gyerekek számos képességfejlesztő, kreatív, társas- és szerepjáték közül is választhatnak, az épített akadálypályán pedig levezethetik minden energiájukat. A játszóház szolgáltatásai mind a fürdővendégek (a szolgáltatás díját a fürdőjegy tartalmazza), mind pedig külső vendégek számára elérhetők ( díj fizetés ellenében ) 10 éves korig látogatható, minimum egy felnőtt kíséretében.

A fürdő télen 341 fő, nyáron pedig 1111 fő befogadására alkalmas.
 

Szaunavilág

A belépőjegyek ára a szaunavilág használatát nem  tartalmazza, a szaunázás szerelmesei rendelkezésére áll 2 db finn szauna, 1 db gőzkabin, infra kabin, levendulás aromakabin, pihenő szoba és merülő dézsa.
A képre kattintva galéria nyílik:
 
 

Legelő étterem


A Legelő Étteremben a hazai, hagyományos illatokat és ízeket idézhetjük fel, egészen a gulyáslevestől, a vörösboros marhapörköltön át az ízes palacsintáig. Az ételek megelevenítik azt az ízvilágot, amit a vasárnapi ebédeknél élvezhettünk a nagymama asztalánál.
Legelő Éttermünk nyitott a nagyközönség felé, hiszen fürdő belépő megváltása nélkül, az utcáról érkező vendégeit is várja szeretettel.
Lehetőség van előzetes asztalfoglalásra illetve a környék adottságait figyelembe véve lehetőséget teremtettünk a Legelő Étterem kibérlésére is.
Az étterem tökéletes helyszínéül szolgál üzleti megbeszélések, céges rendezvények, családi összejövetelek, szülinap, ballagás, eljegyzés, gyerekzsúrok, borvacsorák, de akár esküvők megtartása is.


 

 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Bábolna Strand- és Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...