Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Bad Blumau

Élményfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Európa legjobb fürdőkomplexuma címére is joggal pályázó Hundertwasser fürdő 2500 tarka ablakkal, virágokkal, növényekkel fedett hullámzó tetőkkel és két gyógyforrásból táplálkozó termálvizű medencékkel várja a gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat.
A Stájerországban található Bad Blumau fürdő 8500 négyzetméteres területével az egyik legnagyobb wellness fürdőnek számít Ausztriában, ráadásul a Melchior és Vulkania gyógyforrásból feltörő 110 fokos víz a legforróbb termálvíz a térségben.
Bad Blumau Fürstenfeld kisváros közelében, a Rábafüzesei határátkelőhelytől 26 km-re található.  A termálvíz magas só és ásványianyag-tartalma elsősorban a keringési rendellenességtől, az izomfájdalomtól szenvedőknek és a légzőszervi problémákkal küzdőknek hasznos. A vendégeknek csaknem 3000 négyzetméter vízfelület áll rendelkezésre, 11 kül- és beltéri medencével. A szauna szigeten többek közt a római izzasztóterem, a finn kültéri szauna, török gőzfürdő, bioszanárium, tepidárium közül választhatnak a vendégek.


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá