Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Bad Tatzmannsdorf
A nyitás időpontja még nem ismert

Bad Tatzmannsdorf (Tarcsafürdő)
+43 0335 37015
Szauna program
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Burgenland legrégebbi és legnagyobb termálvizes fürdőkomplexumának bányaszaunájában mindig misztikusan sötét van. A település három gyógyforrásait már a bronzkorban és a római korban is ismerték. A klasszikus gyógyüdülőhely az idők során modern pihenőoázissá fejlődött, ahol a kínálat középpontjában a gyógyulás, a termálfürdőzés és a mozgás áll.

Bad Tatzmannsdorf termálfürdő teljes vízfelülete mára több mint 2000 m2. A komplexum különlegessége a hozzá tartozó skanzen, amely romantikus hangulatot varázsol a fürdő köré. Egyedülálló a tóban kialakított termálmedence is, amely 36°C-os hőmérsékletével, a hozzá tartozó vízesést imitáló fúvókákkal és a hangulatos esti fényjátékokkal varázsolják el a fürdőzőket. A szaunázás szerelmeseit 16 szauna, ebből 5 termál szauna várja. Évek óta Ausztria legszebb szauna világaként ismert. A sokféle szauna élmény között ki lehet próbálni a tószaunát, ami egy burgenlandi specialitás sok náddal és szalmával. A fürdő- és szauna részleg mellett a Bad Tatzmannsdorf termálfürdő vendégeit egy ingyenes wellness részleg várja.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Bad Tatzmannsdorf aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...
Szállások a fürdő közelében