Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Bad Tatzmannsdorf

Szaunaszeánsz
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő
A Szombathelytől körülbelül 50 kilométerre fekvő Bad Tatzmannsdorf, azaz Tarcsafürdő, ötcsillagos kényelmet és magas minőséget kínál vendégeinek.
Burgenland legrégebbi és legnagyobb termálvizes fürdőkomplexumának bányaszaunájában mindig misztikusan sötét van. A település három gyógyforrásait már a bronzkorban és a római korban is ismerték. A klasszikus gyógyüdülőhely az idők során modern pihenőoázissá fejlődött, ahol a kínálat középpontjában a gyógyulás, a termálfürdőzés és a mozgás áll.

Bad Tatzmannsdorf termálfürdő teljes vízfelülete mára több mint 2000 m2. A komplexum különlegessége a hozzá tartozó skanzen, amely romantikus hangulatot varázsol a fürdő köré. Egyedülálló a tóban kialakított termálmedence is, amely 36°C-os hőmérsékletével, a hozzá tartozó vízesést imitáló fúvókákkal és a hangulatos esti fényjátékokkal varázsolják el a fürdőzőket. A szaunázás szerelmeseit 16 szauna, ebből 5 termál szauna várja. Évek óta Ausztria legszebb szauna világaként ismert. A sokféle szauna élmény között ki lehet próbálni a tószaunát, ami egy burgenlandi specialitás sok náddal és szalmával. A fürdő- és szauna részleg mellett a Bad Tatzmannsdorf termálfürdő vendégeit egy ingyenes wellness részleg várja.


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2016-12-29
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá