Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ
Nyitva van

Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk


A Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ fedett fürdő és wellness részlege egész évben várja a pihenésre és gyógyulásra vágyó vendégeket, nyáron pedig a kültéri medencék is megnyílnak a strandolók örömére.
Barcsra látogatva egyedülálló fürdőzési élményekben lehet részük. A kis város Somogy Megye déli részén, a Dráva partján található. A környéken terül el a Duna-Dráva Nemzeti Park is, amely érintetlen környezetével és egyedi élővilágával azonnal belopja magát látogatói szívébe.

Gyógyvíz kincs

Barcs egyik ékessége gyógyvize, és az arra épülő fürdője. A méltán híres helyi gyógyvíz 1317 méterről tör fel a föld mélyéből, 55 fokos és értékes ásványi anyagokat tartalmaz.

Gyógyfürdő, strand és wellness

A Barcsi Gyógyfürdő a térség egyik legkorszerűbb fürdője, ahol elbűvölő környezetben pihenhetnek és gyógyulhatnak a vendégek. A fedett részben található medence egész évben várja a látogatókat, a kültéri medencék pedig a nyári szezonban állnak a strandolni vágyók rendelkezésére.
A fürdő Rekreációs Központja számos szolgáltatás biztosít a családok, a fiatalok és a gyógyulásra váró látogatók számára. A létesítmény gyógyászati részlegében reumatológiai szakrendelés és számos prevenciós, rekreációs szolgáltatás is igénybe vehető.
A Wellness-részlegben pedig szaunák, infraszauna, gőzkamra Kneipp-taposó, hidegkamra és pezsgőfürdő is található.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében