Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ

Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Barcson

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
A Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ fedett fürdő és wellness részlege egész évben várja a pihenésre és gyógyulásra vágyó vendégeket, nyáron pedig a kültéri medencék is megnyílnak a strandolók örömére.
Barcsra látogatva egyedülálló fürdőzési élményekben lehet részük. A kis város Somogy Megye déli részén, a Dráva partján található. A környéken terül el a Duna-Dráva Nemzeti Park is, amely érintetlen környezetével és egyedi élővilágával azonnal belopja magát látogatói szívébe.

Gyógyvíz kincs

Barcs egyik ékessége gyógyvize, és az arra épülő fürdője. A méltán híres helyi gyógyvíz 1317 méterről tör fel a föld mélyéből, 55 fokos és értékes ásványi anyagokat tartalmaz.

Gyógyfürdő, strand és wellness

A Barcsi Gyógyfürdő a térség egyik legkorszerűbb fürdője, ahol elbűvölő környezetben pihenhetnek és gyógyulhatnak a vendégek. A fedett részben található medence egész évben várja a látogatókat, a kültéri medencék pedig a nyári szezonban állnak a strandolni vágyók rendelkezésére.
A fürdő Rekreációs Központja számos szolgáltatás biztosít a családok, a fiatalok és a gyógyulásra váró látogatók számára. A létesítmény gyógyászati részlegében reumatológiai szakrendelés és számos prevenciós, rekreációs szolgáltatás is igénybe vehető.
A Wellness-részlegben pedig szaunák, infraszauna, gőzkamra Kneipp-taposó, hidegkamra és pezsgőfürdő is található.

Szállások a fürdő közelében