Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Békés Uszoda
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk


A békési uszoda és fürdő egész évben várja a vendégeket bel- és kültéri medencékkel és szaunákkal.
1927-ben kezdték el a fürdőt gyógyításra használni, ugyanis ebben az évben kötötték össze két környékbeli termálkúttal. Az első időktől kezdve fontos társadalmi igényt elégített ki a fürdő, a békésieken kívül számos környező kistelepülésről érkeztek vendégek. Az akkori létesítményt lakossági összefogással alakították ki 1930-ban. A fürdőt tápláló kút vizei kiváló szakminősítését kaptak az 1940-es években. Ezek is igazolták a fürdőzők évtizedes empirikus tapasztalatait, hogy a víz számos betegség kezelésére alkalmazható.

Szolgáltatások

A fürdőben többféle medence és szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását –úszómedence, termálmedence, kültéri medence, több beltéri gyógymedence, hideg vizes medence, illetve szauna és napozó terasz is található a komplexumban.

A gyógyvíz jótékony hatása

A fürdő hévize kiválóan alkalmas gyulladásos és kopásos ízületi betegségek, reumás betegségek (csípő, térd, boka, gerincbetegségek), nőgyógyászati gyulladások és bizonyos bőrbetegségek kezelésére. Az Országos Közegészségügyi Intézet vizsgálata szerint a fürdőt tápláló termálkút vize ásványvíznek minősíthető.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Békés Uszoda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében