Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő egy minden igényt kielégítő modern intézmény, amely komplex gyógyászati ellátást nyújt a vendégek számára.
Az épület két részre tagolódik: az egyik a balneoterápiás részleg, a másik részben található a reumatológiai és ortopédiai szakrendelés, valamint a fizioterápia. A látogatókat a tömegturizmus zajától mentes, családias, nyugodt légkör várja megfelelően képzett és tapasztalt szakembergárdával, csapattal. 
A víz kis só koncentrációjú, nátrium hidrogén karbonátos hévíz, melynek metakovasav és szerves anyag tartalma jelentős és jódot is tartalmaz. A gyógyvíz empirikus tapasztalatok alapján gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, görcsoldó, izomlazító és keringésjavító hatású. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében