Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Bocskai Strand- és Gyógyfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk


A fedett fürdő 2024.07.01-től felújítás miatt határozatlan ideig ZÁRVA tart. A fedett uszoda zárva. 

 


A hajdúböszörményi Bocskai Strand- és Gyógyfürdő gyógyvizes medencékkel, uszodával, nyáron pedig strandfürdővel várja a vendégeket.

A Bocskai Gyógyfürdő fedett fürdője mintegy 1000 m2 -en várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. Egy gyermek-, három gyógy-, egy gyógytorna- és egy szauna merülőmedence áll a fürdőzők rendelkezésére.
Szauna, gőzkamra és rendszeres szauna programok várják a testi és lelki megújulásra, a természetes felfrissülésre vágyókat. A fedett fürdőhöz tartozik egy kültéri gyógymedence is.
A gyógyfürdő szomszédságában szezonális jelleggel működő, a kor igényeinek megfelelő színvonalú uszoda található. A feszített víztükrű úszómedence kiválóan alkalmas versenyek rendezésére, a tanmedence az úszás elsajátításának lehetőségét kínálja.

Gyógyászati központ

A Hajdúböszörményben fúrt hévíz kút vízét 2003 decemberében gyógyvízzé minősítették. A gyógyászati kezelések 2005. július 1-től kezdődtek meg. A beutalóval érkező betegek részére a kezeléseket a társadalombiztosító támogatja. Természetesen orvosi rendelvény nélkül is igénybe vehetőek egyes kezelések teljes térítési díj ellenében.
A Bocskai Gyógyvíz jodidos, bromidos, fluoridos, nátriumkloridos összetétele kiválóan alkalmas reumatikus, ízületi bántalmak, nőgyógyászati és pajzsmirigy problémák kezelésére.

Strandfürdő

A különböző élményelemekkel - nyakzuhany, derékmasszázs, pezsgőfürdő - ellátott termálmedencék mellett a feszített víztükrű sportmedence az úszás szabad világát, a gyermekmedencék a legkisebbeknek az önfeledt játék lehetőségét kínálják.

Fitness-sziget

25 féle Cardio és erőnléti géppel / negatív pad, fekpad, evező, haspad, futópad, bicikli, scottpad, bicepszező, univerzális gép: csiga 1 és 2 karos húzós, bicepsz – tricepsz/ Comberősítő, lábgép, vádli gép, vádli – fenékgép, bordásfal, kézi súlyzók és tárcsák széles választékban. Igényes környezetben, padlófűtéssel és zuhanyzási lehetőséggel, zárt öltözővel ellátott környezetben várják a sportolni, erősödni, fogyni vágyó hölgyeket és urakat 14 éves kortól!
 

Nézze meg a Bocskai Gyógyfürdőről készült videót!

Hova kiránduljunk a környéken?

A hajdúböszörményi Városháza épületétől északra található a Bocskai István Gimnázium romantikus stílusú épülete, melynek helyén álló "oskolában" már 1621-ben tanítás folyt, a debreceni Református Kollégium partikulájaként. A városképet ma is meghatározza  az egyemeletes, széles homlokzatú épület. A Bocskai téri református templom gótikus stílusban épült, erődfallal, sarokbástyával körülvéve a város erődtemploma volt. A népi építészet emlékeit őrzi az öt alföldi lakóházból álló épületegyüttes, a Hajdúböszörményi Tájházak, melyek hűen reprezentálják a korabeli életmódod és a népi építészet szerves összetartozását. A megye legrégebbi középületének, a Hajdúsági Múzeumnak a falai között állandó kiállítás keretén belül megtekinthetik a hajdúság történetét. A kiállítás a hajdúk és böszörmények eredetét, a hajdúkerületet és a mezővárosi kultúrát is bemutatja.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Bocskai Strand- és Gyógyfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében