Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Bonyhádi Termálfürdő
A Bonyhádi Termálfürdő 2023.09.03-án bezár. Nyitás 2024. június eleje

Éjszakai fürdőzés
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A Bonyhádi Termálfürdő és strand kitűnő kikapcsolódást nyújt a nyári szezonban. A hatalmas úszó-/élmény-, az ülő- és a gyerekmedence feledhetetlen kikapcsolódást biztosít minden korosztály részére.
A strand kizárólag a nyári időszakban tart nyitva, ilyenkor naponta akár 700-800 látogató is megfordul itt. A fürdőt percenként 400 liter hozamú kút látja el meleg vízzel.
A strandolók többféle medence közül is választhatnak. A 25 méteres élmény-és úszómedence csúszdával, csúszdamedence öböllel, sodróárral, gejzír, nyakzuhany élményelemekkel és víz alatti teraszos ülő-fekvő területtel is fel van szerelve. Az ülőmedencében hátmasszázs kényezteti a vendégeket. A pancsoló medencében pedig többféle játékelem – csúszda, gomba és fóka – biztosítja a kicsik szórakozását.
 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Bonyhádi Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében