Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók

Borbála Fürdő

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Az algyői Borbála Fürdő egész évben tárt karokkal várja látogatóit. A korszerűen felszerelt fürdő többféle pihenési, wellness és gyógyulási lehetőséget biztosít a látogatóknak.
Az Algyőben található fürdő 2007-ben nyílt meg, névadója a bányászok védőszentje, Szent Borbála. A létesítmény családias, csendes, barátságos környezetben található, ahol fontos szerepet kap a modern technológia és a vendégközpontú szemlélet.

Szolgáltatások

A fürdőben számos szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását. A fedett egységben négy medence helyezkedik el. Ezek között található egy tanmedence, amely sportolásra és oktatásra is kiválóan alkalmas, egy wellness funkciókkal ellátott élménymedence, a kicsik részére fenntartott gyerekpancsoló és egy termálvizes ülőmedence, valamint kültéren egy gyógyvizes medence. További szolgáltatások közé tartozik a masszázs, pedikűr, büfé, cukrászda. 2015-ben egy wellness részleg kialakítására került sor, ahol fényterápiás finn szauna, infra szauna, és gőzkabin is található.

Gyógyvíz

2009-ben hivatalosan is gyógyvízzé nyilvánították a fürdő termálvizét. A minősítést követően 2011-ben épült meg a szabadtéri ülőpadkás gyógymedence, azóta a létesítmény strandolásra is alkalmas.

A jövő zenéje

A jövőben a strandrészleget fejlesztenék tovább, családi medence és szabadtéri versenymedence is szerepel a tervek között.

Szállások a fürdő közelében