Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Borbála Fürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


Az algyői Borbála Fürdő egész évben tárt karokkal várja látogatóit. A korszerűen felszerelt fürdő többféle pihenési, wellness és gyógyulási lehetőséget biztosít a látogatóknak.

Az Algyőben található fürdő 2007-ben nyílt meg, névadója a bányászok védőszentje, Szent Borbála. A létesítmény családias, csendes, barátságos környezetben található, ahol fontos szerepet kap a modern technológia és a vendégközpontú szemlélet.

Szolgáltatások

A fürdőben számos szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását. A fedett egységben négy medence helyezkedik el. Ezek között található egy tanmedence, amely sportolásra és oktatásra is kiválóan alkalmas, egy wellness funkciókkal ellátott élménymedence, a kicsik részére fenntartott gyerekpancsoló és egy termálvizes ülőmedence, valamint kültéren egy gyógyvizes medence. Minden szombaton éjszakai fürdőzésen vehetünk részt. A bababarát vízzel üzemeltetett gyerekpancsoló a nagyobb gyerekek számára remek hely lehet egy szuper játékra, a legkisebbeknek pedig egy önfeledt pancsolásra.További szolgáltatások közé tartozik a masszázs, pedikűr, büfé, cukrászda.

Szaunavilág

2015-ben egy wellness részleg kialakítására került sor, ahol fényterápiás finn szauna, finn szaunház, infra szauna, és gőzkabin is található. Használjuk a szaunarészleg kényelmes ülőalkalmatosságait, hallgassuk a relaxációs zenét, sétáljunk ki a friss levegőre, miután szárazra töröltük magunkat és egy picit felejtsük el a napi gondokat. Próbáljuk ki a dézsazuhanyt, vagy a trópusi zuhanyt, a jéggépet, és a merülőmedencét. 

Gyógyvíz

2009-ben hivatalosan is gyógyvízzé nyilvánították a fürdő termálvizét. A minősítést követően épült meg a szabadtéri ülőpadkás gyógymedence, azóta a létesítmény strandolásra is alkalmas, és télen is nyitva tart. A gyógyvízzé történő minősítő vizsgálatok a térd és gerinc degeneratív megbetegedéseinek és a gyógyvíz ezekre gyakorolt hatásaira irányult. A fentieket figyelembe véve az ízületi degeneratív és ízületen kívüli lágy szövet reumatikus betegségeinek gyógyítására is alkalmas.

A jövő zenéje

A jövőben a strandrészleget fejlesztenék tovább, a szabadtéri versenymedence megnyitása 2020.május-júniusra várható.

 

Nézzen körül az algyői Borbála Fürdőben!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával).

 

A fedett medencék 360 fokos képe:
 


 

Tekintse meg a Borbála Fürdőről készült videókat is!


Hova kiránduljunk a környéken?

Az algyői Kastélykert utca 42. szám alatti tájház épületének egy helyiségében eredetileg kovácsműhely működött. Egy, a múzeumpedagógiai foglalkozásoknak fenntartott terem (ahol a fiatalabb korosztály – míg szüleik nézelődnek – akár társasjáték segítségével is felfedezheti Algyőt!) meglátogatása után a látogató az 1970-es évek világát megidéző konyhába és fürdőszobába lép. Az idősebb látogatók nosztalgiával gondolhatnak vissza fiatal korukra. Sétáljunk végig a Tisza hullámtéri tanösvényen, ahol felfedezhetjük a Tisza élővilágát. A Szent Anna templom falán emléktábla jelzi a világháborúk elesetteinek nevét. A Tisza-parti szabadstrandon nyári időszakban csobbanhatunk. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Borbála Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében