Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Borbála Fürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Az algyői Borbála Fürdő egész évben tárt karokkal várja látogatóit. A korszerűen felszerelt fürdő többféle pihenési, wellness és gyógyulási lehetőséget biztosít a látogatóknak.

Az Algyőben található fürdő 2007-ben nyílt meg, névadója a bányászok védőszentje, Szent Borbála. A létesítmény családias, csendes, barátságos környezetben található, ahol fontos szerepet kap a modern technológia és a vendégközpontú szemlélet.

Szolgáltatások

A fürdőben számos szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását. A fedett egységben négy medence helyezkedik el. Ezek között található egy tanmedence, amely sportolásra és oktatásra is kiválóan alkalmas, egy wellness funkciókkal ellátott élménymedence, a kicsik részére fenntartott gyerekpancsoló és egy termálvizes ülőmedence, valamint kültéren egy gyógyvizes medence. Minden szombaton éjszakai fürdőzésen vehetünk részt. A bababarát vízzel üzemeltetett gyerekpancsoló a nagyobb gyerekek számára remek hely lehet egy szuper játékra, a legkisebbeknek pedig egy önfeledt pancsolásra.További szolgáltatások közé tartozik a masszázs, pedikűr, büfé, cukrászda.

Szaunavilág

2015-ben egy wellness részleg kialakítására került sor, ahol fényterápiás finn szauna, finn szaunház, infra szauna, és gőzkabin is található. Használjuk a szaunarészleg kényelmes ülőalkalmatosságait, hallgassuk a relaxációs zenét, sétáljunk ki a friss levegőre, miután szárazra töröltük magunkat és egy picit felejtsük el a napi gondokat. Próbáljuk ki a dézsazuhanyt, vagy a trópusi zuhanyt, a jéggépet, és a merülőmedencét. 

Gyógyvíz

2009-ben hivatalosan is gyógyvízzé nyilvánították a fürdő termálvizét. A minősítést követően épült meg a szabadtéri ülőpadkás gyógymedence, azóta a létesítmény strandolásra is alkalmas, és télen is nyitva tart. A gyógyvízzé történő minősítő vizsgálatok a térd és gerinc degeneratív megbetegedéseinek és a gyógyvíz ezekre gyakorolt hatásaira irányult. A fentieket figyelembe véve az ízületi degeneratív és ízületen kívüli lágy szövet reumatikus betegségeinek gyógyítására is alkalmas.

A jövő zenéje

A jövőben a strandrészleget fejlesztenék tovább, a szabadtéri versenymedence megnyitása 2020.május-júniusra várható.

 

Nézzen körül az algyői Borbála Fürdőben!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával).

 

A fedett medencék 360 fokos képe:
 


 

Tekintse meg a Borbála Fürdőről készült videókat is!


Hova kiránduljunk a környéken?

Az algyői Kastélykert utca 42. szám alatti tájház épületének egy helyiségében eredetileg kovácsműhely működött. Egy, a múzeumpedagógiai foglalkozásoknak fenntartott terem (ahol a fiatalabb korosztály – míg szüleik nézelődnek – akár társasjáték segítségével is felfedezheti Algyőt!) meglátogatása után a látogató az 1970-es évek világát megidéző konyhába és fürdőszobába lép. Az idősebb látogatók nosztalgiával gondolhatnak vissza fiatal korukra. Sétáljunk végig a Tisza hullámtéri tanösvényen, ahol felfedezhetjük a Tisza élővilágát. A Szent Anna templom falán emléktábla jelzi a világháborúk elesetteinek nevét. A Tisza-parti szabadstrandon nyári időszakban csobbanhatunk. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Borbála Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében