Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Borbála Fürdő

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Az algyői Borbála Fürdő egész évben tárt karokkal várja látogatóit. A korszerűen felszerelt fürdő többféle pihenési, wellness és gyógyulási lehetőséget biztosít a látogatóknak.
Az Algyőben található fürdő 2007-ben nyílt meg, névadója a bányászok védőszentje, Szent Borbála. A létesítmény családias, csendes, barátságos környezetben található, ahol fontos szerepet kap a modern technológia és a vendégközpontú szemlélet.

Szolgáltatások

A fürdőben számos szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását. A fedett egységben négy medence helyezkedik el. Ezek között található egy tanmedence, amely sportolásra és oktatásra is kiválóan alkalmas, egy wellness funkciókkal ellátott élménymedence, a kicsik részére fenntartott gyerekpancsoló és egy termálvizes ülőmedence, valamint kültéren egy gyógyvizes medence. További szolgáltatások közé tartozik a masszázs, pedikűr, büfé, cukrászda. 2015-ben egy wellness részleg kialakítására került sor, ahol fényterápiás finn szauna, infra szauna, és gőzkabin is található.

Gyógyvíz

2009-ben hivatalosan is gyógyvízzé nyilvánították a fürdő termálvizét. A minősítést követően 2011-ben épült meg a szabadtéri ülőpadkás gyógymedence, azóta a létesítmény strandolásra is alkalmas.

A jövő zenéje

A jövőben a strandrészleget fejlesztenék tovább, családi medence és szabadtéri versenymedence is szerepel a tervek között.

Szállások a fürdő közelében