Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Borgáta Termálfürdő
A strand zárása: 2023. szeptember 30. Tervezett nyitás: 2024. április 15.

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


A Borgáta Termálfürdő a nyári strandszezonban tart nyitva. A fürdőben egy úszásra és strandolásra egyaránt alkalmas medence, illetve két termál ülő- és egy élménymedence várja a vendégeket.
Borgáta Sárvártól 15 kilométerre, délkeletre, egy régi bortermelő vidéken, a Kissomlyó hegy lábánál fekszik. A kicsi falut kitűnő termálfürdője tette ismertté.
A fürdő gyógyvizére a 60-as években bukkantak szénhidrogén kutatás során. A 47 fokos gyógyvíz 753 méteres mélységből tör a felszínre. A termálvíz káliumot, nátriumot, kalciumot, magnéziumot és hidrogénkarbonátot tartalmaz, ennél fogva alkalmas különféle mozgásszervi, illetve reumatikus megbetegedések kezelésére.
Az 1970-es években építették a termálfürdőt, ami körül üdülőterület alakult ki. A termálfürdő szezonális jelleggel tart nyitva. Egy 28 fokos, úszásra, strandolásra egyaránt alkalmas medence, két termál ülőmedence - melyek közül az egyik félfedett -, és egy élménymedence várja a vendégeket. A fürdőcentrum területén lévő szolgáltató házban fodrászat, masszőr, pedikűr, kozmetika áll a vendégek rendelkezésére. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Borgáta Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében