Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Borgáta Termálfürdő

+36 95 473 011, +36 30 438 4827
Strandfürdő, Termálfürdő
A Borgáta Termálfürdő szezonális jelleggel tart nyitva, egy úszásra  és strandolásra egyaránt alkalmas medence, illetve két termál ülő- és egy élménymedence várja a vendégeket. 
Borgáta Sárvártól 15 kilométerre, délkeletre, egy régi bortermelő vidéken, a Kissomlyó hegy lábánál fekszik. A kicsi falut kitűnő termálfürdője tette ismertté.
A fürdő gyógyvizére a 60-as években bukkantak szénhidrogén kutatás során. A 47 fokos gyógyvíz 753 méteres mélységből tör a felszínre. A termálvíz káliumot, nátriumot, kalciumot, magnéziumot és hidrogénkarbonátot tartalmaz, ennél fogva alkalmas különféle mozgásszervi, illetve reumatikus megbetegedések kezelésére.
Az 1970-es években építették a termálfürdőt, ami körül üdülőterület alakult ki. A termálfürdő szezonális jelleggel tart nyitva. Egy 28 fokos, úszásra, strandolásra egyaránt alkalmas medence, két termál ülőmedence - melyek közül az egyik félfedett -, és egy élménymedence várja a vendégeket. A fürdőcentrum területén lévő szolgáltató házban fodrászat, masszőr, pedikűr, kozmetika áll a vendégek rendelkezésére. 


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2017-09-05
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá