Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Daruvarske toplice

Gyógyfürdő, Termálfürdő, Műemlékfürdő
A Római Birodalom egykori ékköve, Daruvár és a helyi termálfürdő alig egyórás útra fekszik a horvát magyar határtól.
A Daruvári fürdő Horvátországban, Pozsega megyében fekszik, a Drávától  és a Szávától pár órai távolságra. A fürdő kies fekvése, egészséges éghajlata, gyógyerejű vize és földrajzi adottságai miatt nagy népszerűségnek örvend, 37-50 °C-os radioaktív gyógyvizét már a rómaiak is ismerték.
Ma a daruvári wellness, a "Daruvarske toplice" ma már nagyon sokféle lehetőséget kínál a gyógyulni vagy pihenni vágyóknak, integrálva a termálvíz és gyógyiszap jótékony hatásait. A modern, nemrég megújult komplexum 1800 négyzetméteres területén egy fedett és két szabadtéri medence várja a látogatókat. A spa zónában jacuzzi, finn és török szauna, relaxáló szoba és fitnesz központ áll rendelkezésre. A szolgáltatások közül érdemes kipróbálni a sokféle masszázs valamelyikét, amelyek között lávaköves és nyirokmasszírozás is szerepel.
 


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2016-12-30
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá