Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Fehérgyarmati Gyógyfürdő

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő
Árak és információk

Hogyan fürdőzik a magyar

Mondja el, Ön hogyan jár fürdőbe, strandra vagy wellness-ezni és nyerjen ajándékutalványt, wellnesshétvégét, fürdőbelépőket vagy kozmetikai ajándékcsomagot!
Kattintson a részletekért...Megnézem
A fürdő határozatlan ideig ZÁRVA tart.
A kicsi, de barátságos Fehérgyarmati Gyógyfürdő minősített gyógyvize kiváló lehetőséget nyújt a gyógyulni, felfrissülni vágyó fürdőzők számára.
 A 2004-ben épült Fehérgyarmati Gyógyfürdő  gyógyvíze minősítéssel rendelkezik. A mintegy 1000 méter mélyről érkező 44 fokos gyógyvíz kiváló összetételének köszönhetően számos betegség gyógyítására alkalmazható. Főként mozgásszervi megbetegedések, krónikus nőgyógyászati, reumatológiai, ortopédiai panaszok kezelésére javasolják. Ezek mellett segíti a balesetek, a csontműtétek utáni rehabilitációt, a csontritkulás és érbetegségek, továbbá egyes neurológiai kórképek gyógyulását.
A magas ásványianyag tartalmú, nátrium-hidrogénkarbonátos, -kloridos termálvíz fürdőgyógyászati kezelésekre is alkalmazható. A fürdőben főként járó-, és fekvőbeteg ellátás, diagnosztika, gyógyfürdő és rehabilitáció, valamint a hozzá csatlakozó háttérszolgáltató és irányító tevékenység folyik. A szakorvosok által felírt gyógykezeléseket az OEP finanszírozza. 
Fehérgyarmati Gyógyfürdő a kórházi funkció mellett közfürdőként is üzemel.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Fehérgyarmati Gyógyfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében