Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Fehérgyarmati Gyógyfürdő

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő
A nyugodt és szép környezetben található kórházi fürdő kiváló lehetőséget nyújt a gyógyulni, felfrissülni vágyó vendégek számára. A fürdő közfürdőként is működik, nemcsak betegek látogathatják.
 
 A 2004-ben épült Fehérgyarmati Gyógyfürdő  gyógyvíze minősítéssel rendelkezik. A mintegy 1000 méter mélyről érkező 44 fokos gyógyvíz kiváló összetételének köszönhetően számos betegség gyógyítására alkalmazható. Főként mozgásszervi megbetegedések, krónikus nőgyógyászati, reumatológiai, ortopédiai panaszok kezelésére javasolják. Ezek mellett segíti a balesetek, a csontműtétek utáni rehabilitációt, a csontritkulás és érbetegségek, továbbá egyes neurológiai kórképek gyógyulását.
A magas ásványianyag tartalmú, nátrium-hidrogénkarbonátos, -kloridos termálvíz fürdőgyógyászati kezelésekre is alkalmazható. A fürdőben főként járó-, és fekvőbeteg ellátás, diagnosztika, gyógyfürdő és rehabilitáció, valamint a hozzá csatlakozó háttérszolgáltató és irányító tevékenység folyik. A szakorvosok által felírt gyógykezeléseket az OEP finanszírozza. 
Fehérgyarmati Gyógyfürdő a kórházi funkció mellett közfürdőként is üzemel.Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá