Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kapuvári Strand és Gyógyfürdő
A 2023-as szezonra bezárt. Várható nyitás 2024. június

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A városi fürdőben szabadtéri úszómedence, gyógymedencék, tanmedence és kisgyermekek részére egy pancsoló medence található.
A városi fürdőben szabadtéri úszómedence, gyógymedencék, tanmedence és kisgyermekek részére egy pancsoló medence található. A fürdőben jelenleg a gyógymedencék rekonstrukciós munkái vannak folyamatban, így a 2023 évi nyár szezonális nyitását követően a gyógymedencék szolgáltatását későbbi időpontban tudjuk a vendégek számára biztosítani.

A fürdő Kapuváron a Veszkényi út és Fürdő utca találkozásában található, bejárat a Veszkényi út felől.

Gyógyvíz

Az egyedülálló termálvíz, a természetes, zöld környezet és a szakképzett személyzet ideális miliőt biztosít a pihenésre, feltöltődésre.
A 1800 méter mélyről érkező 70 fokos termálvíz gyógyhatását hivatalos, tudományos vizsgálatok is igazolták. Magas só tartalommal rendelkező, alkáli-hidrogénkarbonátos és kloridos hévíz, mely jodid- és szulfid-ion tartalmának köszönhetően a jódos, illetve a szulfidos gyógyvizek közé tartozik. A víz továbbá bizonyos mennyiségben bromid, fluorid, lítium és metakovasav koncentrációt is tartalmaz.
A gyógyvíz jól alkalmazható kopásos ízületi elváltozások, gerinc- és porckorong sérülések, balesetek utáni rehabilitáció esetén, illetve nőgyógyászati problémák hörghurut, hörgőtágulat és tüdőasztma kezelésére.
 
 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Kapuvári Strand és Gyógyfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében