Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Kapuvári Strand és Gyógyfürdő (korábban Flóra Termálfürdő Kapuvár)
Nyitva van

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

2021. nyári szezonban üzemelő medencék: Tanmedence 1.05 méter mély, mérete: 20*11 m, hőfok: 22-28C°, Pancsoló medence 0.4 méter mély, mérete: 10*3M, hőfok: 28-30C°.

A fürdő a 2020-2021-es felújítási munkálatai miatt a 2021 évi nyár szezonális nyitását követően az úszómedence mindvégig zárva tart, a gyógymedencék részleges megnyitását a rekonstrukciós munkálatok függvényében tervezik. 


A Kapuvári Strand és Gyógyfürdő magas színvonalú szolgáltatásokkal várja a látogatókat. A városi fürdőben szabadtéri úszómedence, gyógymedencék, tanmedence és kisgyermekek részére egy pancsoló medence üzemel. 
A termálvizes fürdőkomplexum szolgáltatás választéka nagyon széles. Az épületben termálfürdő, masszázs, szauna, szolárium, kozmetika, pedikűr-manikűr, fodrászat, tágas appartmanok és panzió áll a vendégek rendelkezésére.
A nyári szezonban pedig a kültéri strand is megnyílik, ahol egy 25 méteres úszómedence, gyerekmedence, pancsoló, vizicsúszda, szabadtéri termálmedence és inhaláló kunyhó is található.

Gyógyvíz

Az egyedülálló termálvíz, a természetes, zöld környezet és a szakképzett személyzet ideális miliőt biztosít a pihenésre, feltöltődésre.
A 1800 méter mélyről érkező 70 fokos termálvíz gyógyhatását hivatalos, tudományos vizsgálatok is igazolták. Magas só tartalommal rendelkező, alkáli-hidrogénkarbonátos és kloridos hévíz, mely jodid- és szulfid-ion tartalmának köszönhetően a jódos, illetve a szulfidos gyógyvizek közé tartozik. A víz továbbá bizonyos mennyiségben bromid, fluorid, lítium és metakovasav koncentrációt is tartalmaz.
A gyógyvíz jól alkalmazható kopásos ízületi elváltozások, gerinc- és porckorong sérülések, balesetek utáni rehabilitáció esetén, illetve nőgyógyászati problémák hörghurut, hörgőtágulat és tüdőasztma kezelésére.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Kapuvári Strand és Gyógyfürdő (korábban Flóra Termálfürdő Kapuvár) aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében