Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

GesundheitsZentrum Bad Sauerbrunn
A nyitás időpontja még nem ismert

Bad Sauerbrunn (Savanyúkút)
+43 2625 300 800
Gyógyfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Bad Sauerbrunn nevét ásványokban gazdag, savanyú ízű gyógyvizéről kapta. A település szénsavas savanyú vizét állítólag már az ókori rómaiak is ismerték, ittlétükről több római villa, sír és lelet tanúskodik. A termálforrásból feltörő 40 Celsius-fokos hőmérsékletű víz egész Ausztriában a legmagasabb magnéziumtartalommal büszkélkedhet, a vizet a település modern egészségcentrumában hasznosítják. A 100 méter mély artézi kutakból előtörő "savanyúvíz" többek között orvosi előírások alapján ütemezett ivóvíz-kúrákhoz is kiváló.
A Bad Sauerbrunn Gyógyközpontban egészségmegőrző és kényeztető ajánlatok széles választéka várja a vendégeket. Gyógyfürdő és pezsgőfürdő mellett finn szauna, egy aromagőzfürdő és egy bioszauna, valamint egy modern infrakabin is várja a vendégeket. A termálfürdő szauna részlege tágas szabadtéri termálmedencével is büszkélkedhet. A szaunázást követően pedig hangulatos pihenőhelyiségek várják a vendégeket, amelyek a csend és a nyugalom mellett varázslatos kilátást kínálnak a környező tájra is. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le GesundheitsZentrum Bad Sauerbrunn aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...
Szállások a fürdő közelében