Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

GesundheitsZentrum Bad Sauerbrunn

Bad Sauerbrunn (Savanyúkút)
+43 2625 300 8100
Gyógyfürdő, Termálfürdő
Bad Sauerbrunn (Savanyúkút), Burgenland egyik legrégebbi és legkedveltebb fürdővárosa Kismartontól 20 km-re, délnyugatra fekszik.
Bad Sauerbrunn nevét ásványokban gazdag, savanyú ízű gyógyvizéről kapta. A település szénsavas savanyú vizét állítólag már az ókori rómaiak is ismerték, ittlétükről több római villa, sír és lelet tanúskodik. A termálforrásból feltörő 40 Celsius-fokos hőmérsékletű víz egész Ausztriában a legmagasabb magnéziumtartalommal büszkélkedhet, a vizet a település modern egészségcentrumában hasznosítják. A 100 méter mély artézi kutakból előtörő "savanyúvíz" többek között orvosi előírások alapján ütemezett ivóvíz-kúrákhoz is kiváló.
A Bad Sauerbrunn Gyógyközpontban egészségmegőrző és kényeztető ajánlatok széles választéka várja a vendégeket. Gyógyfürdő és pezsgőfürdő mellett finn szauna, egy aromagőzfürdő és egy bioszauna, valamint egy modern infrakabin is várja a vendégeket. A termálfürdő szauna részlege tágas szabadtéri termálmedencével is büszkélkedhet. A szaunázást követően pedig hangulatos pihenőhelyiségek várják a vendégeket, amelyek a csend és a nyugalom mellett varázslatos kilátást kínálnak a környező tájra is. 



Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá