Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Gödi Termálfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


A Gödi Termálfürdőben, az egész évben nyitva tartó, fővároshoz közeli strandon, három medence várja vendégeket.

A fővárostól nem messze, kellemes kikapcsolódási és fürdőzési lehetőséget nyújt Gödön a strandfürdő egész évben. A vendégeket jelenleg három medence várja. A sportolni vágyókra gondolva úszómedencét is építettek a termálmedence mellé.
A meleg vizű termálmedence 34-36 ​oC-on üzemel, mérete 25 m. A strandmedence szintén 25 m-es, a víz hőmérséklete 26-28​​C-os. A gyermekmedence idényszerűen üzemel. Két részből áll, az egyik 50 cm, a másik 30 cm mély, hőmérséklete 32-34 ​C.
Hatszemélyes, zuhanyzóval és pihenő előtérrel ellátott hagyományos finn szauna is helyet kapott a strandon, amit legfeljebb 6 fő használhat egyidejűleg. A strand területén büfék, fagylaltozók, strandkellékes butikok sora várja nyáron a látogatókat! Gyógymasszőr, shiatsu terapeuta és mentálhigiéniás szakember is várja a vendégeket.
Minden szombaton éjszakai fürdőzésre van lehetőség 20:30-24:00 óráig!
Hova kiránduljunk a környéken?
A műemlékekben és műemlékjellegű épületekben gazdag település Budapesttől mindössze 24 km-re, északi irányban, a Duna bal partján fekszik. Itt található Kincsem, a "csodakanca", 2017-ben felújított egykori istállója, mely Göd egyik legrégibb épülete. Az istállón kívül egy kellemes kis séta keretében érdemes megnézni a Nemeskéri-Kiss Kúria, a Pich-villa (a mai városháza), a Tost-Wigner-villa (ma piarista iskola), a Schöffer-kastély, a Latabár-villa vagy a Szapáry kastély épületét. Gödön van Németh László villája is, az író itt írta az Emberi színjáték, a Szerdai fogadónap és a Tanú című műveit. Több helyen működik kiállítóterem, előadóterem. Sok művész lakik itt, akiket az alsógödi Olajfa Művészház támogat, kiállításokat szervez nekik. A Duna gödi szakasza népszerű a vízi túrások körében, kajakkal, kenuval és sárkányhajóval is gyakran közlekednek erre. A vízpart környékén kalandpark is található, emellett a Feneketlen-tó partjára is sokan járnak piknikezni, olvasni, vagy csak sétálni egyet. 

 

Nézze meg a Gödi Termálfürdőről készült videót!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Gödi Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében