Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Gyomaendrődön

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
Nyitás időpontja: 2021. május 4 (kedd) Nyitvatartás: Május 4-től 9:00-18:00 között
Május 4-től igénybe vehető szolgáltatások:

- gyógyászati és egészségmegőrző kezelések (masszázs, vízalatti vízsugármasszázs, gyógytorna, szénsavas fürdő, rekeszes galván, elektroterápiás kezelések)
- vízforgatással ellátott beltéri medencék (tanuszoda, lazító medence, gyermek pancsoló)
A hatályos kormányrendelet alapján csak és kizárólag VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL rendelkező vendégeket tudnak fogadni, mely 18 év feletti személyek esetében kötelező. A védettségi igazolvány személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt érvényes. A fürdő területén védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek számára a maszk használata nem kötelező.
A felújított Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és strand magas színvonalú sportolási, pihenési, gyógyászati szolgáltatásokat biztosít vendégeinek. Gyógyvize ülőfürdő mellett, ivókúrára is alkalmas.
Békés megyében természetes környezetben található a Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping, amely ideális üdülőhely a strandolók és a gyógyulni vágyók számára. A fürdő felújított épülete a legkorszerűbb berendezésekkel, gyógyászati eszközökkel rendelkezik.

Szolgáltatások

A strandfürdő területén egy úszómedence, egy strandmedence, egy fedett tanmedence és egy élményelemekkel megspékelt lazítómedence található. A gyógyulásra vágyó vendégek igényeit gyógymasszázs, három tangentor, szénsavas kád, négyrekeszes galván és két gyógyvizes ülőmedence szolgálja. A gyógymedencében csoportos gyógytornát is tartanak.
Fürdőzésen és napozáson túl számtalan aktív kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak a vendégek: van röplabdapálya, játszótér, gyermekcsúszda és wellness szolgáltatások is igénybe vehetőek. A szabadtéri részen –1636 négyzetméter vízfelületen – több medence biztosítja a látogatók felhőtlen kikapcsolódását.

Gyógyvíz

A fürdőben található gyógyászati részleg komplett fizioterápiás kezelést nyújt. A gyógyulni érkező vendégeket képzett szakemberek várják, a gyógyfürdőellátása TB támogatással is igénybe vehető.
A helyi 60,5 fokos termálvizet 1960-ban gyógyvízzé nyilvánították. A termálvíz jó hatással van az idült reumatikus megbetegedésekre, a köszvényes bántalmakra, az idegzsábára, az isiászra, valamint törések, zsugorodások, petefészek-gyulladás és idült gyulladások kezelésére alkalmazzák.
A gyógyvizet ivókúrára is javasolják, különösen alkalmas idült nyálkahártyahurut, bélhurut, epehólyaghurut, vesemedence gyulladás, emésztési zavarok, gyomorégés, gyomorfekély gyógyítására.

Története

Erzsébet liget árnyas fái közt található fürdőt 1959-ben építették. 1990-es évek elején renoválták, többek között kiépítették a vízforgató berendezést. Majd 2002-ben egy nagyszabású beruházás keretében ismét felújították.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében