Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping

Magyarország, 5500 Gyomaendrőd, Erzsébet Liget 2.
+36 66 386 039
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda

Árak és információk
A felújított Liget Fürdő magas színvonalú sportolási, pihenési, gyógyászati szolgáltatásokat biztosít vendégeinek. Gyógyvize ülőfürdő mellett, ivókúrára is alkalmas.
 
Békés megyében természetes környezetben található a Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping, amely ideális üdülőhely a strandolók és a gyógyulni vágyók számára. A fürdő felújított épülete a legkorszerűbb berendezésekkel, gyógyászati eszközökkel rendelkezik.

Szolgáltatások

A strandfürdő területén egy úszómedence, egy strandmedence, egy fedett tanmedence és egy élményelemekkel megspékelt lazítómedence található. A gyógyulásra vágyó vendégek igényeit gyógymasszázs, három tangentor, szénsavas kád, négyrekeszes galván és két gyógyvizes ülőmedence szolgálja. A gyógymedencében csoportos gyógytornát is tartanak.
Fürdőzésen és napozáson túl számtalan aktív kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak a vendégek: van röplabdapálya, játszótér, gyermekcsúszda és wellness szolgáltatások is igénybe vehetőek. A szabadtéri részen –1636 négyzetméter vízfelületen – több medence biztosítja a látogatók felhőtlen kikapcsolódását.

Gyógyvíz

A fürdőben található gyógyászati részleg komplett fizioterápiás kezelést nyújt. A gyógyulni érkező vendégeket képzett szakemberek várják, a gyógyfürdőellátása TB támogatással is igénybe vehető.
A helyi 60,5 fokos termálvizet 1960-ban gyógyvízzé nyilvánították. A termálvíz jó hatással van az idült reumatikus megbetegedésekre, a köszvényes bántalmakra, az idegzsábára, az isiászra, valamint törések, zsugorodások, petefészek-gyulladás és idült gyulladások kezelésére alkalmazzák.
A gyógyvizet ivókúrára is javasolják, különösen alkalmas idült nyálkahártyahurut, bélhurut, epehólyaghurut, vesemedence gyulladás, emésztési zavarok, gyomorégés, gyomorfekély gyógyítására.

Története

Erzsébet liget árnyas fái közt található fürdőt 1959-ben építették. 1990-es évek elején renoválták, többek között kiépítették a vízforgató berendezést. Majd 2002-ben egy nagyszabású beruházás keretében ismét felújították.
 


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá