Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
Kültéri gyógymedence nyitása: 2024. május 1. 


A felújított Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és strand magas színvonalú sportolási, pihenési, gyógyászati szolgáltatásokat biztosít vendégeinek. Gyógyvize ülőfürdő mellett, ivókúrára is alkalmas.
Békés megyében természetes környezetben található a Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping, amely ideális üdülőhely a strandolók és a gyógyulni vágyók számára. A fürdő felújított épülete a legkorszerűbb berendezésekkel, gyógyászati eszközökkel rendelkezik.

Szolgáltatások

A strandfürdő területén egy úszómedence, egy strandmedence, egy fedett tanmedence és egy élményelemekkel megspékelt lazítómedence található. A gyógyulásra vágyó vendégek igényeit gyógymasszázs, három tangentor, szénsavas kád, négyrekeszes galván és két gyógyvizes ülőmedence szolgálja. A gyógymedencében csoportos gyógytornát is tartanak.
Fürdőzésen és napozáson túl számtalan aktív kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak a vendégek: van röplabdapálya, játszótér, gyermekcsúszda és wellness szolgáltatások is igénybe vehetőek. A szabadtéri részen –1636 négyzetméter vízfelületen – több medence biztosítja a látogatók felhőtlen kikapcsolódását.

Gyógyvíz

A fürdőben található gyógyászati részleg komplett fizioterápiás kezelést nyújt. A gyógyulni érkező vendégeket képzett szakemberek várják, a gyógyfürdőellátása TB támogatással is igénybe vehető.
A helyi 60,5 fokos termálvizet 1960-ban gyógyvízzé nyilvánították. A termálvíz jó hatással van az idült reumatikus megbetegedésekre, a köszvényes bántalmakra, az idegzsábára, az isiászra, valamint törések, zsugorodások, petefészek-gyulladás és idült gyulladások kezelésére alkalmazzák.
A gyógyvizet ivókúrára is javasolják, különösen alkalmas idült nyálkahártyahurut, bélhurut, epehólyaghurut, vesemedence gyulladás, emésztési zavarok, gyomorégés, gyomorfekély gyógyítására.

Története

Erzsébet liget árnyas fái közt található fürdőt 1959-ben építették. 1990-es évek elején renoválták, többek között kiépítették a vízforgató berendezést. Majd 2002-ben egy nagyszabású beruházás keretében ismét felújították.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében