Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Jászberényi Lehel Uszoda és Strandfürdő

Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
A jászberényi Lehel Strandfürdő és Uszoda egész évben várja a pihenni vágyókat. Téli időszakban a fedett uszodán kívül két nyitott termál medence is üzemel. 
A Lehel Strandfürdő egy fedett uszodából, wellness helyiségekből és két termálmedencéből áll. A fás, ligetes, szépen parkosított területen található a versenyzésre is alkalmas, kültéri vízvisszaforgatóval ellátott úszómedence, melynek mérete 50x21 méter. A strandra látogatók kikapcsolódását szolgálja a strandröplabda és kosárlabda pálya, valamint a strandbüfék. Téli időszakban a fedett uszoda mellett, a kültéri 38°C fokos termálvizes medence is működik. Az uszodába látogatók rendelkezésére áll 2 db eredeti finn szauna; álló-, fekvő szolárium és a  nagy teljesítményű, különböző betegségek gyógyítására és kezelésére alkalmas bioptron lámpa. A gyógymasszázsra vágyó vendégeket szakképzett masszőr várja.


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2017-05-29
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá