Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kecskeméti Fürdő
Nyitva van

Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
 
 

A szabadtéri szezonális pancsoló medence nyitásának várható ideje: 2024. június közepe


A Kecskeméti Fürdőben a gyógyvíz mellett uszoda, élménymedencék, csúszdák és szaunavilág járulnak hozzá a feledhetetlen pihenéshez.

A fürdő nyitvatartását itt találjuk. 
Az árakról itt tájékozódhatunk. 
A Kecskeméti Fürdőben élményfürdő, szaunavilág és uszoda üzemel.

Élményfürdő

Az élményfürdőben két, több funkcióval ellátott fedett medence, valamint egy külső élménymedence is található. A legyező alakú élménymedence több szórakoztató funkcióval is rendelkezik. A hullámmedence keskenyebb részén négy hullámkamra található, ahol a vízmélység 1,8 méter. A belső részektől a medence pereméig a fenék folyamatosan emelkedik, így a medence széle igen sekély, mélysége mindössze 18 centiméterre csökken. Az extrémebb sportok képviselőinek épült az ugrórész, ahol fejeseket is lehet ugrani, itt a víz mélysége 2,5 méter.
A fürdő területének hátsó részében egy vízeséssel és különleges barlangmedencével ellátott kis paradicsom található, ide kapcsolódik egy sodrófolyosó is, amely remek szórakozási lehetőség minden korosztálynak. A kültéri élménymedence télen nyáron számtalan élvezetes pillanatot nyújt.

Csúszdák

A fürdőkomplexumunkban két óriáscsúszda is található, a 86 méter hosszú „aquatube”, illetve a 124 méter hosszú „black hole”. A 12 méter magas csúszdatoronyból induló két vízi csúszda különleges, úgynevezett fékezővályús kialakítású, vagyis nincs érkező-medencéjük. Ezek a nagyszerű élményelemek télen-nyáron használhatóak.

Uszoda

Kecskemét új, modern uszodájában egy 10 pályás 50x25 méteres nagymedence mozgatható fallal, egy 25x16 méteres, hatpályás bemelegítő medence és egy úszásoktatására alkalmas tanmedence is található.

Szaunavilág

A forróság szerelmeseit egy finn és egy bioszauna, infra-, aromakabin, gőzfürdő, himalájai sószoba, tepidárium és jégkamra várja.

Hírös gyógyvíz

A Kecskeméti Fürdő termál medencéiben található gyógyhatású víz elnevezése Hírös Gyógyvíz. Alkalmas többek között kopásos jellegű ízületi és gerincbetegségek kezelésére, izomfájdalmak, idült ideggyulladások enyhítésére, balesetek, sérülések, ortopédiai műtétek utókezelése. A Hírös Gyógyvíz két medencében, a bel- és kültéri termálmedencékben használható. Előbbi hőmérséklete 34-36 °C, utóbbi 36-38 °C. A kültéri termálmedencében négy darab ülőhelynél hát- és derékmasszázs, illetve pezsgőlevegő kényezteti a testet és a lelket, a csúcsos, valamint a széles szájú nyakzuhany pedig az ellazulást biztosítja. A beltériben víz alatti hangulatvilágítás vár. 

Hova kiránduljunk a környéken?

Kecskemét legszebb látnivalói közé tartozik a Cifrapalota épülete 1983 óta szolgál múzeumi célokat. Állandó kiállításon mutatják be a képzőművészeti gyűjtemény legjelentősebb darabjait, és a Duna-Tisza köze legszebb avar kori leleteit, köztük a kunbábonyi fejedelmi sír kincseit. A Városháza harangja minden egész órakor többek között Kodály Zoltán Háry-szvitjét játssza el, valamint a Kecskemét is kiállítja kezdetű népdalt, míg három alkalommal hosszabb játékkal örvendezteti meg a turistákat. A Tudomány és Művészetek háza a zsinagógában található, itt őrzik Michelangelo 15 szobrának hiteles gipszmását. Az 1774 és 1806 között épült templom az Alföld legnagyobb copf-stílusban épült székesegyháza. Kecskeméten nagy hagyománya van a barackpálinka főzésnek, melynek egy kiállítással és gyárlátogatási élménnyel állít emléket a Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra. Szinte egész évben- ingyenesen- látogatható a város északnyugati részén, 62 hektáron elterülő, páratlan szépségű, 25 éves Kecskeméti Arborétum. 14 tanösvényen sétálva több mint 1000 féle növényt csodálhatunk meg, s a terület állatfajokban is egyre gazdagabb. A város programjairól itt olvashatunk részletesebben. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Kecskeméti Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében