Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Kecskeméti Fürdő

Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Kecskeméten

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
A Kecskeméti Fürdőben a gyógyvíz mellett uszoda, élménymedencék, csúszdák és szaunavilág járulnak hozzá a feledhetetlen pihenéshez.
A Kecskeméti Fürdőben élményfürdő, szaunavilág és uszoda üzemel.

Élményfürdő

Az élményfürdőben két, több funkcióval ellátott fedett medence, valamint egy külső élménymedence is található. A legyező alakú élménymedence több szórakoztató funkcióval is rendelkezik. A hullámmedence keskenyebb részén négy hullámkamra található, ahol a vízmélység 1,8 méter. A belső részektől a medence pereméig a fenék folyamatosan emelkedik, így a medence széle igen sekély, mélysége mindössze 18 centiméterre csökken. Az extrémebb sportok képviselőinek épült az ugrórész, ahol fejeseket is lehet ugrani, itt a víz mélysége 2,5 méter.
A fürdő területének hátsó részében egy vízeséssel és különleges barlangmedencével ellátott kis paradicsom található, ide kapcsolódik egy sodrófolyosó is, amely remek szórakozási lehetőség minden korosztálynak. A kültéri élménymedence télen nyáron számtalan élvezetes pillanatot nyújt.

Csúszdák

A fürdőkomplexumunkban két óriáscsúszda is található, a 86 méter hosszú „aquatube”, illetve a 124 méter hosszú „black hole”. A 12 méter magas csúszdatoronyból induló két vízi csúszda különleges, úgynevezett fékezővályús kialakítású, vagyis nincs érkező-medencéjük. Ezek a nagyszerű élményelemek télen-nyáron használhatóak.

Uszoda

Kecskemét új, modern uszodájában egy 10 pályás 50x25 méteres nagymedence mozgatható fallal, egy 25x16 méteres, hatpályás bemelegítő medence és egy úszásoktatására alkalmas tanmedence is található.

Szaunavilág

A forróság szerelmeseit egy finn és egy bioszauna, infra-, aromakabin, gőzfürdő, himalájai sószoba, tepidárium és jégkamra várja.

Szállások a fürdő közelében