Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kerekdombi Termálfürdő
Nyitva van

Szauna program
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információkA Kerekdombi Termálfürdő és strand Magyarország legnagyobb szabadtéri Kneipp-ligetével büszkélkedhet.
A Tiszakécske Kerekdombi Termálfürdő az Alföld szívében, a Tisza mentén, az ország legnaposabb területén fekszik. A fél évszázada működő fürdőt 2014-ben teljes körűen felújították és bővítették, így a két gyógymedence mellett már anakonda csúszdás gyermekmedence, élmény- és úszómedence, árnyékos és klimatizált pihenőhelyek, finn és infraszauna, sókamra, élményzuhanyzók, csobbanó medence és jakuzzi is várja a vendégeket.
A fürdő tágas, árnyékos parkjában fitnesz parkot, játszóteret és sportpályát is kialakítottak. Ezek mellett a testi-lelki egészség megőrzéséhez Magyarország legnagyobb – 1500 m2-en elterülő – szabadtéri Kneipp-ligete, szabadtéri fitnesz eszközök, valamint az ötven fő befogadására alkalmas rönkszauna járul hozzá. A fürdőben a legkisebbekről sem feledkeznek meg: játszótér, játszószoba és kültéri, tető-árnyékos gyermekmedence várja az apróságokat.

Gyógyászat

A fürdőben található víz gyógyvízzé minősítése 1987-ben és 2003-ban történt meg. A gyógyvíz nátriumhidrogén-karbonátos lágy hévíz, jelentős kloridtartalommal. Gyulladáscsökkentő hatású, kismedencei gyulladások, nőgyógyászati és urológiai betegségben szenvedők gyógyulásában nyújt kitűnő segítséget.
 

Tekintse meg a Kerekdombi Termálfürdőről készült videót!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Kerekdombi Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében