Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Őszi napok fürdőinkbenŐszi napok fürdőinkben Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Kerekdombi Termálfürdő

Szaunaszeánsz
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
A Kerekdombi Termálfürdő Magyarország legnagyobb szabadtéri Kneipp-ligetével büszkélkedhet.
A Tiszakécske Kerekdombi Termálfürdő az Alföld szívében, a Tisza mentén, az ország legnaposabb területén fekszik. A fél évszázada működő fürdőt 2014-ben teljes körűen felújították és bővítették, így a két gyógymedence mellett már anakonda csúszdás gyermekmedence, élmény- és úszómedence, árnyékos és klimatizált pihenőhelyek, finn és infraszauna, sókamra, élményzuhanyzók, csobbanó medence és jakuzzi is várja a vendégeket.
A fürdő tágas, árnyékos parkjában fitnesz parkot, játszóteret és sportpályát is kialakítottak. Ezek mellett a testi-lelki egészség megőrzéséhez Magyarország legnagyobb – 1500 m2-en elterülő – szabadtéri Kneipp-ligete, szabadtéri fitnesz eszközök, valamint az ötven fő befogadására alkalmas rönkszauna járul hozzá. A fürdőben a legkisebbekről sem feledkeznek meg: játszótér, játszószoba és kültéri, tető-árnyékos gyermekmedence várja az apróságokat.

Gyógyászat

A fürdőben található víz gyógyvízzé minősítése 1987-ben és 2003-ban történt meg. A gyógyvíz nátriumhidrogén-karbonátos lágy hévíz, jelentős kloridtartalommal. Gyulladáscsökkentő hatású, kismedencei gyulladások, nőgyógyászati és urológiai betegségben szenvedők gyógyulásában nyújt kitűnő segítséget.


Szállások a fürdő közelében Fürdő elérhetőségei
Szóljon hozzá


Szállásajánló

Barack Thermal Hotel & Spa****

Tiszakécske
Közvetlen átjárás: Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
vízpartvízpart
wellnesswellness
gyógygyógy
állatbarátállatbarát
aktív és sportaktív és sport
További szállások