Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Kisteleki Termálfürdő
Nyitva van

Beutaló kérhető ide
Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
A felújított Kisteleki Termálfürdő a hét minden napján várja a gyógyulni, felfrissülni és úszni vágyó vendégeket.
A családias fürdő minden generáció számára biztosít szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket.
A belsőtérben egy élményelemekkel ellátott ülőmedence, egy termálmedence, egy 50 négyzetméteres úszómedence és egy élménymedence várja a fürdőzőket. 2013-ban pedig egy 25 méter hosszú, hárompályás tanmedencével bővült a kínálat. Ezek mellett a fürdőben két finn szauna is igénybe vehető.
A galéria részben található zárt boxokban gyógykezelések, iszapkezeléssek, masszázs szolgálja a felfrissülni, gyógyulni vágyók igényeit.

Termálvíz

A termálfürdő 84 fokos hévize mintegy 2000 mélyről tör fel a felszínre. A víz különleges kémiai összetételének köszönhetően jól alkalmazható ízületi- és mozgásszervi megbetegedések valamint nőgyógyászati panaszok enyhítésére. A termálvíz gyógyhatását kihasználva 2006-tól már gyógyászati szolgáltatásokat is kínál a fürdő, amelyek akár orvosi beutalóval is használhatóak.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Kisteleki Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében