Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Kúpele Patince
A nyitás időpontja még nem ismert

Patince (Pat)
+421 902 179079
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
Ez település rendelkezik az ország mért legmagasabb hőmérsékletével, valamint itt a leghosszabbak a nappalok. A termálstrandfürdő és a körülötte elterülő üdülőfalu a 160-200 méter mélységből feltörő 27 C°- os forrás környezetében épült.  Az itteni termálvíz előnyös hatással bír a mozgásszervi rendszerre és annak megbetegedéseire. A környék páratlan attrakciója közé tartozik az itteni csúszdavilág, melynek teljes hossza 150 méter. 

A kisgyermekmedence a gyermekek és szüleik számára teszi felejthetetlen élménnyé a közös pancsolást. A rekreációs gyermekmedence ideális szórakozási lehetőséget biztosít a nagyobb gyerekek számára. Az úszni éppen most tanuló, illetve rövid távokat úszó vendégeket egy kisebb méretű úszómedence várja. A fürdő sportmedencéje a vízilabda mérkőzések, úszóversenyek és más vízi sportesemények megrendezésére is alkalmas. A szintén kültéri ülőmedencében található 30-34°C-os helyi termálvíz a borúsabb napokon is kifejti gyógyhatását a vendégek számára. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Kúpele Patince aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...
Szállások a fürdő közelében