Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Loipersdorf Therme
A nyitás időpontja még nem ismert

Loipersdorf bei Fürstenfeld
+43 3382 82040
Aquapark, Élményfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
A termálfürdő csúszda- és vízi élményparkja fantasztikus élményt kínál. Párhuzamos versenycsúszdája, a „Racer" igazi versenyhangulatot Forma-1-eshangulatot teremt, a „Nyílvessző" csúszdán 50 km/h-s sebességgel lehetséges a száguldás, a „Panorámacsúszda" átlátszó borításának köszönhetően csúszás közben is gyönyörködni lehet a kilátásban.
A kisgyermekek igényeire gondolva a babapancsoló mellett homokvárépítési lehetőség, édesvízi pancsolás és mini hullámfürdő is rendelkezésre áll. Utóbbiban nyáron igazi kalóz kaland várja a kicsiket, élén Jack Sparrow kapitánnyal. Különleges élményt nyújt a vízi barlang, a homokos tengerpart kialakítású gyermek medence és a meleg vizű gyógymedence is. A külső és belső teret óriási csúszda köti össze, a medence alatt pedig sós levegővel töltött pihenőterem húzódik végig. Október elejéig különleges mexikói hangulatot várja a füdő vendégeit, Acapulco hangulatát idézve a bátrak ugrótoronyból vethetik alá magukat a mélybe. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Loipersdorf Therme aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...
Szállások a fürdő közelében