Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információkA Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont egy hatalmas parkban helyezkedik el. A fedett fürdőben és a szabadtéri strandon úszó-, gyógy-, termál- és élménymedencék szolgálják a kikapcsolódni érkezők igényeit.
A fürdő egy 80 000 m2-es parkban található. A komplexum széleskörű szolgáltatásai között minden korosztály megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget. A fürdőben versenysportmedence, csúszda, gyermekpancsoló, termál - és gyógymedencék találhatóak. A kényeztetésre és felfrissülésre vágyókat egy szauna, egy gőzkabin, egy hidegvizes merülőmedence  és egy jakuzzi várja.
Az aktív pihenést előnyben részesítők igényeit négyteniszpálya, két strandkézilabda és strandröplabda pálya, valamint kosárlabda pálya szolgálja. A gyermekjátszótér a nagyméretű homokozókon kívül 18 féle épített játékelemmel rendelkezik. A fürdő 50.000 m2-es parkja napozáson és sportoláson túl kiváló feltöltődési lehetőséget biztosít.

Gyógyvíz

A fürdő gyógyvize kiválóan alkalmas a reumatikus, az idegrendszeri és a nőgyógyászati panaszok kezelésére.

A fürdő története

A fürdő 2003-ban nyílt meg a nagyközönség számára. 2009-ben adták át a fedett uszodát, azóta egész évben nyitva tart a fürdő. 2010-ben 200 m2-es élményelemekkel ellátott gyógyvizes medence, családi élménycsúzda épült, és ebben az évben valósult meg mind a beltéri, mind a kültéri medencék akadálymentesítése.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében