Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Mátészalka Városi Uszoda

Magyarország, 4700 Mátészalka, Alkotmány u. 2/A.
+36 44 310 241
Termálfürdő, Uszoda

Árak és információk
A gyönyörű környezetben található Mátészalka Városi Uszoda több medencével, wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálvízzel várja a látogatókat. 
A román és ukrán határ közelében elhelyezkedő Mátészalka kellemes, nyugodt környezetben található. A kisváros kiváló fürdőzési és gasztronómiai lehetőségeket tartogat a látogatók számára. Az irodalmi és történelmi emlékekben gazdag szatmár-beregi táj kitűnő kiránduló hely.

Szolgáltatások

A fürdő egy tanmedencével, egy ötpályás úszómedencével és egy termálmedencével, valamint két szaunával, egy jakuzzival és egy gőzkabinnal várja a vendégeket. Ezek mellett számos wellness szolgáltatás vehető igénybe: van aquafitness, vízi torna, aquaspinning, vízi gyógytorna, animációs programok, babaúszás és állapotfelmérés is.
A fürdőben a legkorszerűbb technológia biztosítja a kellemes hőmérsékleti és fényviszonyokat. A komplexum akadálymentesített, így mozgássérültek is tudják használni.

Gyógyvíz

A fürdő termálvize gyógyvíz minősítésű. A 950 méter mélyről feltörő 58 fokos víz a termálmedencében 32 fokos. A nátrium-hidrogénkarbonátokban gazdag víz alkalmas mozgásszervi megbetegedések, a gerinc és az ízületek degeneratív (kopásos) megbetegdéseinek kezelésére.


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá