Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Mezőcsáti Termálfürdő
Nyitva van

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A strand nyitása: 2024. június 1.


A családias hangulatú Mezőcsáti Termálfürdő termálvizes strandja 5,5 hektár parkosított területével és a köré épült üdülőteleppel sok nyaralónak nyújt pihenést és gyógyulást.
A fürdő területén 4 medence (az egyik fedett) várja a fürdőzőket 300, 237, 2*80 köbméteres vízfelületével (kültéri termálmedence, gyógyászati célú fedett medence, ikermedencék). A 2000-es évek elején épült fedett uszoda medencéje kizárólag az őszi-téli időszakban vehető igénybe. A kültéri medencék mellett szépen gondozott, hangulatos pihenőhelyek kerültek kialakításra fákkal, bokrokkal övezve. A fürdőt szívesen veszik igénybe mind a külföldi, mind a belföldi családok és idős emberek egyaránt, akik között sok a visszatérő vendég.
​A víz meleg, nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű, ami ízületi és reumatikus panaszokra jótékony hatással bírhat. A szervezet ellenálló-képességét a szaunákkal is erősíthetik a vendégek, ami az őszi-téli üzemidő alatti nyitvatartási napokon áll rendelkezésre.

A strandon főleg a nyugodt, csendes, családias kikapcsolódást kereső látogatók találják meg számításaikat. A házias konyha hideg-meleg ételekkel és italok széles választékával gondoskodik a vendégek ellátásáról.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Mezőcsáti Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében