Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Mezőcsáti Termálfürdő

Magyarország, 3450 Mezőcsát, Fürdő u. 1.
+36 20 372 9675
Éjszakai fürdőzés
Strandfürdő, Termálfürdő

Árak és információk
A mezőcsáti, családias hangulatú termálvizes strandfürdő 5,5 hektár parkosított területével, és a köré épült üdülőteleppel sok nyaralónak és idelátogatónak nyújt pihenést és gyógyulást.
A fürdő területén 4 medence (az egyik fedett) várja a fürdőzőket 300, 237, 2*80 köbméteres vízfelületével (kültéri termálmedence, gyógyászati célú fedett medence, ikermedencék). A 2000-es évek elején épült fedett uszoda medencéje kizárólag az őszi-téli időszakban vehető igénybe. A kültéri medencék mellett szépen gondozott, hangulatos pihenőhelyek kerültek kialakításra fákkal, bokrokkal övezve. A fürdőt szívesen veszik igénybe mind a külföldi, mind a belföldi családok és idős emberek egyaránt, akik között sok a visszatérő vendég.
​A víz meleg, nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű, ami ízületi és reumatikus panaszokra jótékony hatással bírhat. A szervezet ellenálló-képességét a szaunákkal is erősíthetik a vendégek, ami az őszi-téli üzemidő alatti nyitvatartási napokon áll rendelkezésre.

A strandon főleg a nyugodt, csendes, családias kikapcsolódást kereső látogatók találják meg számításaikat. A házias konyha hideg-meleg ételekkel és italok széles választékával gondoskodik a vendégek ellátásáról.


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá