Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Mezőcsáti Termálfürdő

Éjszakai fürdőzés
Strandfürdő, Termálfürdő
A mezőcsáti, családias hangulatú termálvizes strandfürdő 5,5 hektár parkosított területével, és a köré épült üdülőteleppel sok nyaralónak és idelátogatónak nyújt pihenést és gyógyulást.
A fürdő területén 4 medence (az egyik fedett) várja a fürdőzőket 300, 237, 2*80 köbméteres vízfelületével (kültéri termálmedence, gyógyászati célú fedett medence, ikermedencék). A 2000-es évek elején épült fedett uszoda medencéje kizárólag az őszi-téli időszakban vehető igénybe. A kültéri medencék mellett szépen gondozott, hangulatos pihenőhelyek kerültek kialakításra fákkal, bokrokkal övezve. A fürdőt szívesen veszik igénybe mind a külföldi, mind a belföldi családok és idős emberek egyaránt, akik között sok a visszatérő vendég.
​A víz meleg, nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű, ami ízületi és reumatikus panaszokra jótékony hatással bírhat. A szervezet ellenálló-képességét a szaunákkal is erősíthetik a vendégek, ami az őszi-téli üzemidő alatti nyitvatartási napokon áll rendelkezésre.

A strandon főleg a nyugodt, csendes, családias kikapcsolódást kereső látogatók találják meg számításaikat. A házias konyha hideg-meleg ételekkel és italok széles választékával gondoskodik a vendégek ellátásáról.


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2017-05-19
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá