Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Nagybánhegyesi Termálfürdő és Kemping
Nyitva van

Árak és információk
A Nagybánhegyesi Termálfürdő és Kemping egy termálmedencével várja egész évben a gyógyulni és kikapcsolódni vágyó látogatókat.
Békés megye déli részén található Nagybánhegyes műúton Magyarbánhegyes felől, valamint a Mezőkovácsházát és Kaszapert összekötő úton közelíthető meg. A fürdő mellett lévő kemping egész évben nyitva áll. A termálfürdő környékén kifőzde, a kemping mellett pizzéria várja a vendégeket, ahol a nyári szezonban egy diszkó is beindul. A faluban emellett több magánszállás is található.

Gyógyvíz

A település temálvize először 1971-ben tört fel. A fürdő vize ugyan még nem kapta meg a gyógyvíz minősítést, de gyógyhatását több évtizedes tapasztalatok igazolják. A termálvíz magas ásványi anyag, nátrium-hidrogén-karbonát és metabórsav tartalommal rendelkezik. A vendégek elmondása szerint jó hatással van reumatikus problémákra, bőrbetegségekre és nőgyógyászati megbetegedésekre.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Nagybánhegyesi Termálfürdő és Kemping aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében