Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Paksi Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő
Végleg bezárt!

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A gyógyfürdő 2023. április elején végleg bezárt.

A gyógyfürdő 2023. április elsején végleg bezárt. Továbbra is igénybe vehető szakellátás keretében:
– egyéni gyógytorna
– fizikoterápia 

A Paksi Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő mintegy 3300 négyzetméteres, modern létesítményének fő profilja a gyógyvizes kezelés és a hozzá kapcsolódó fürdőgyógyászati ellátás.
A fürdőben kiemelkedően magas hatásfokú gyógyvíz várja a gyógyulni- vagy egészségüket megőrizni kívánó látogatókat. Exkluzív, modern, kényelmes környezetben vehetők igénybe a fürdőgyógyászati és medical-wellnes kezelések. A gyógyfürdő épületében működik tovább a rheumatológiai és orthopédiai szakrendelés, a gyógytorna kezelések, valamint a fizioterápiás kezelők is. 
Korszerű, kontrollált vízkezelési technológiával és automatizálással rendelkező fürdőben higiéniailag teljesen biztonságosan igénybe vehető medencékben találhatnak gyógyírt a reumatikus, izületi panaszokkal ide látogatók. A paksi gyógyvíz kiemelkedő gyógyhatású, sós (kloridos) fürdő, mely javítja a helyi anyagcserét, emellett gyulladáscsökkentő, görcsoldó hatású, valamint az immunrendszert is hosszú ideig aktivizálja. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Paksi Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében