Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Paksi Ürgemezei Strand
A strand 2023. augusztus 31-én bezárt. Nyitás 2024. nyár

Nyugdíjas kedvezmény
Strandfürdő
Árak és információk
A strand 2023. augusztus 31-én bezárt. Nyitás 2024. nyár

A Paksi Ürgemezei Strand a környék legalacsonyabb áraival, úszó-, élmény- és pancsolómedencével várja vendégeit a nyári szezonban.
A Paksi Ürgemezei Strand a jegyárak tekintetében az egyik legolcsóbb a környező fürdőkhöz képest. A 2019-es szezonban egy felnőtt belépő jegy csupán 1 040.-, míg a diák és nyugdíjas belépő 725 forintba kerül. Az úszómedence, a csúszdával ellátott élménymedence, valamint pancsoló medence mellett homokos sportpályák, büfé, külső élőfüves pihenőterület áll a vendégek rendelkezésére. Az úszómedence 26, az élménymedence 28-30, a pancsoló medence vize 32 Celsius-fokos.
A paksi strandon kellemes környezetben, kristálytiszta vízbe csobbanhatunk, a nyári melegben enyhet adó fák lombjai alatt pihenhetünk. A sportolni vágyó vendégek úszójegyet is válthatnak, amelyet reggel 6 és 8 óra között használhatnak fel, emellett strandfocizni és strandröplabdázni is van lehetőség.
Élet a paksi strandon (Forrás: Youtube/Paks Város)
Annak érdekében, hogy minél korszerűbb és kellemesebb környezetben tölthessék a látogatók szabadidejüket, a 2019-es nyári szezonra megújult a paksi strand. Az élménymedence szerkezetét új fóliával és csúszásgátlóval vonták be, savállóra cserélték a befúvókat. A nagymedencénél és a pancsoló körül lecserélték a műfűburkolatot, valamint 2-2 napellenző vásznat is elhelyeztek. A strand területén sor került a virágosításra, strandépületek meszelésére, a medencék csempeburkolatának javítására, valamint a kültéri csaptelepek és zuhanrózsák cseréjére is.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Paksi Ürgemezei Strand aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...