Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Parktherme Bad Radkersburg
Nyitva van

Bad Radkersburg (Kerékerősítővár)
+43 3476 26770
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
Bad Radkersburg érdekessége, hogy a Mura folyó úgy szeli ketté, hogy egyik oldala Szlovéniához, a másik pedig Ausztriához tartozik. Gyógyhatású termálfürdője a Parktherme nevet viseli. A nyugalom, a csend és a falusi környezetbe épített korszerű wellness központ népszerűvé tette Stájerország legdélebbi fekvésű termálfürdőjét, ahol minden a mozgás és az egészség körül forog. A meleg vizű források különleges minőségét itt sokkal inkább összekapcsolják a kényeztető- és pihentető ajánlatokkal, gyengéd gyógykezelési lehetőségekkel és családbarát szabadidő eltöltési lehetőségekkel, mint bárhol máshol. Az egyik legforróbb és ásványi anyagokban leggazdagabb termálforrás különösen a mozgásszervekre gyakorol rendkívüli hatást.
A 2500 m2 vízfelület, termálmedencék forrásöböllel és pezsgőágyak, 50 méteres sportmedence, óriás csúszda, élménycsarnok, kisgyermekmedence kicsiknek és nagyoknak egyaránt elegendő játékteret biztosítanak. Valódi energia- és erőforrásnak számít a számos pihenőoázis, a változatos szaunázási lehetőség a nagyszabású szauna-világban és az aroma-fény-templom jótékony környezete vagy a gyógynövényszoba. 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Parktherme Bad Radkersburg aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...


Szállások a fürdő közelében