Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Róna Kincse Gyógyfürdő
A nyitás időpontja még nem ismert

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A Róna Kincse Gyógyfürdő határozatlan ideig zárva tart.

A Kiskunfélegyházi Kórházhoz tartozó Róna Kincse Gyógyfürdőt lehetőség van hétköznap és szombaton délutánonként beutaló nélkül is igénybe venni nyugodt pihenésre, úszásra.
A Róna Kincse Gyógyfürdő magas színvonalon szolgálja az igényes, nyugodt környezetre vágyó fürdőzők rekreációs igényeit. A délutáni gyógyfürdőzést, nem csak azoknak ajánlják akik valamilyen reumatikus problémával gyógyulni vágynak, hanem azok számára is, akik pihenés, kikapcsolódás céljából választják a fürdőzést és közben egészségük megóvását, betegségek kialakulásának megelőzését is fontosnak tartják.
A délutáni órákban a gyógyvizes fürdőzés, masszázs, iszap- vagy parafangó kezelés mellett lehetőség van igénybe venni a csoportos aquafitness és vízi terhestorna foglalkozásokat is. A háromszemélyes infraszauna teljes nyitvatartási időben, hétköznap 7:00-20:00 között a vendégek rendelkezésére áll. A gyógyfürdőben beüzemelt oxigénterápiás jakuzzi speciális tulajdonsággal bír. Az öt személy egyidejű fürdőzésére alkalmas kád oxigénnel dúsítja a benne lévő gyógyvizet. A magyar szabadalom által gyártott hidromasszázs kád az országban csak két helyen elérhető, melyből az egyik itt található.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Róna Kincse Gyógyfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében