Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Rózsa Fürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Beutaló kérhető ide
Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

2023. szeptember 11-től a kültéri termál medence továbbra is üzemelni fog (12 órától), ameddig az időjárás engedi! A Rózsa Fürdő a téli átállásra való felkészülés miatt 2023. szeptember 25 - október 5. között ZÁRVA tart. Tervezett nyitás: 2023. október 6.


A tótkomlósi Rózsa Fürdő különféle wellness szolgáltatásokkal, gyógyvízzel, nyáron strandolási lehetőséggel várja a látogatókat.
A Tótkomlóson található fürdő 1942-ben nyitotta meg kapuit. A strandfürdőt a 80-as évek végén, majd 2002-ben felújították, szolgáltatásai javultak és kibővültek. A fürdőben egy korszerű wellness strand található, amely akár napi ezer vendég befogadására alkalmas. A fürdő területén számos wellness szolgáltatás, egy álló szolárium, többféle masszázs, egy szauna, egy gőzfürdő és egy 36 fokos merülő-és termálmedence vehető igénybe. A födőben egy egyedülálló aromabarlang (ami a gyógyvíz és illóolajok együttes alkalmazását biztosítja) várja a vendégeket. A fedett részlegen egy 25 méteres úszómedence áll a sportolni vágyók rendelkezésére.
A nyári szezonban nyitva tartó strandon egy 33 méteres úszómedence és egy gyermekmedence, valamint egy büfé található. Nyaranta éjszakai fürdőzésre is van lehetőség. Minden július végén vagy augusztus elején megrendezik a Rózsa Fürdő Napokat.

Gyógyvíz, termálfürdő

A termálfürdőt 46 fokos gyógyvíz táplálja, amely nátrium-magnézium-kálcium hidrogén-karbonátot, valamint metakovasavat tartalmaz. A gyógyvíz főként különböző reumatikus és mozgásszervi betegségek, elváltozások kezelésére javasolt. A termálfürdő gyógyászati részleggel, képzett szakemberekkel várja a gyógyulni vágyókat. A fürdőben fiziko -és balneoterápia és korszerű gyógyászati berendezések állnak a vendégek rendelkezésére. A betegek gyógyulását egyénre szabott, komplex gyógykezelések szolgálják.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Rózsa Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében