Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Rózsa Fürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információkA tótkomlósi Rózsa Fürdő különféle wellness szolgáltatásokkal, gyógyvízzel, nyáron strandolási lehetőséggel várja a látogatókat.
A Tótkomlóson található fürdő 1942-ben nyitotta meg kapuit. A strandfürdőt a 80-as évek végén, majd 2002-ben felújították, szolgáltatásai javultak és kibővültek. A fürdőben egy korszerű wellness strand található, amely akár napi ezer vendég befogadására alkalmas. A fürdő területén számos wellness szolgáltatás, egy álló szolárium, többféle masszázs, egy szauna, egy gőzfürdő és egy 36 fokos merülő-és termálmedence vehető igénybe. A födőben egy egyedülálló aromabarlang (ami a gyógyvíz és illóolajok együttes alkalmazását biztosítja) várja a vendégeket. A fedett részlegen egy 25 méteres úszómedence áll a sportolni vágyók rendelkezésére.
A nyári szezonban nyitva tartó strandon egy 33 méteres úszómedence és egy gyermekmedence, valamint egy büfé található. Nyaranta éjszakai fürdőzésre is van lehetőség. Minden július végén vagy augusztus elején megrendezik a Rózsa Fürdő Napokat.

Gyógyvíz, termálfürdő

A termálfürdőt 46 fokos gyógyvíz táplálja, amely nátrium-magnézium-kálcium hidrogén-karbonátot, valamint metakovasavat tartalmaz. A gyógyvíz főként különböző reumatikus és mozgásszervi betegségek, elváltozások kezelésére javasolt. A termálfürdő gyógyászati részleggel, képzett szakemberekkel várja a gyógyulni vágyókat. A fürdőben fiziko -és balneoterápia és korszerű gyógyászati berendezések állnak a vendégek rendelkezésére. A betegek gyógyulását egyénre szabott, komplex gyógykezelések szolgálják.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Rózsa Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében