Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Sá-Ra Termál
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Hegykőn

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
Nyitás időpontja: 2021. május 5. (2 kültéri gyógyvizes medencével)
2021. május 14-ig folyamatosan nyitják a többi medencét. Ezen időszak alatt a 2020-as jegyárak érvényesek.
A hatályos rendelet alapján egyelőre 18 év felett csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatnak el a fürdőbe, és gyermekeik. 
Hegykő fürdője, a Sá-Ra Termál fedett és nyitott termál- és úszómedencékkel várja a fürdőzőket, gyógyulni vágyókat.
A hegykői termálvíz igen sok oldott anyagot tartalmazó nátrium-kloridos alkáli-hidrogénkarbonátos jellegű, kissé kemény, fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős a jodid tartalma. 55 fokosan 1434 méteres mélységből hozzák a felszínre.
A termálvíz idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas, de jó eredménnyel alkalmazható rehabilitációs kúraként gyógyult csonttörések, ficamok, ízületi rándulások, izomhúzódások kezelésére is. A fürdő rendszeres használata oldja a sportolással, fokozott izommunka igénybevételével járó megterhelést, a vízfelszínről felszálló és belélegzett vízgőzök előnyösen hatnak a légúti panaszokra.
A fürdőben szabadtéren két gyógy-, egy termál, egy pancsoló egy úszó- és egy tanmedence várja fürdőzőket, továbbá egy beltéri gyógy- és egy wellness medencében is lehet ejtőzni.
 

Nézze meg a hegykői Sá-Ra Termálról készült videót!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Sá-Ra Termál aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében