Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Sá-Ra Termál

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Hegykőn

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
A Sá-Ra Termál Fürdő nyitása 2020.05.22. péntek (9-18 óráig), a gyógyászati részlegé pedig 2020.05.25. hétfő.
Nyitva tartó kültéri medencék: 2 gyógymedence, termálmedence, tanmedence
Szolgáltatásaikat a járvány miatt csak a Nemzeti Népegészségügyi Központ által meghatározott korlátozásokkal tudják biztosítani.

 
Hegykő fürdője, a Sá-Ra Termál fedett és nyitott termál- és úszómedencékkel várja a fürdőzőket, gyógyulni vágyókat.
A hegykői termálvíz igen sok oldott anyagot tartalmazó nátrium-kloridos alkáli-hidrogénkarbonátos jellegű, kissé kemény, fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős a jodid tartalma. 55 fokosan 1434 méteres mélységből hozzák a felszínre.
A termálvíz idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas, de jó eredménnyel alkalmazható rehabilitációs kúraként gyógyult csonttörések, ficamok, ízületi rándulások, izomhúzódások kezelésére is. A fürdő rendszeres használata oldja a sportolással, fokozott izommunka igénybevételével járó megterhelést, a vízfelszínről felszálló és belélegzett vízgőzök előnyösen hatnak a légúti panaszokra.
A fürdőben szabadtéren két gyógy-, egy termál, egy pancsoló egy úszó- és egy tanmedence várja fürdőzőket, továbbá egy beltéri gyógy- és egy wellness medencében is lehet ejtőzni.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Sá-Ra Termál aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében