Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Sárkány Wellness és Gyógyfürdő
Nyitva van

Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Nyitás: 2021. május 3.
A beltéri gyógyvizes medencék, a wellness részleg (finn szauna, gőzkamra, só kabin, sógenerátor szoba) az úszómedence használható. 
2021. május 7-én (a hét második felében) várhatóan megnyitják a tanmedencét és a kültéri gyógymedencét is.

A hatályos jogszabályok szerint a fürdőt 18 év felüliek védettségi igazolvánnyal (védettségi igazolvány és személyi igazolvány) és a védett személy felügyelete alatt lévő 18 életévét be nem töltött személyek látogathatják.
A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő többféle medencével, wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálvízzel várja a látogatókat Nyírbátoron.
A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő 2010-ben nyitotta meg a kapuit. A fürdő egy valódi termál paradicsom a kikapcsolódni és gyógyulni vágyók számára. A fürdőben egy 25 méteres úszómedence és egy állítható mélységű tanuszoda található. A wellness részlegben három finn szauna, egy infraszauna, egy gőzfürdő, a wellness központban pedig egy korszerű aromakabin, egy sókabin, egy relaxációs szoba, valamint két merülő medence áll a vendégek rendelkezésére. A kültéri részen napozóhelyek, medence és két csúszda is található.

Gyógyvíz

A fürdő gyógyvizes medencéjét a Nyírbátorban felszínre törő kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz táplálja. A vizsgálatok szerint a gyógyvíz kiválóan alkalmas reumatikus és mozgásszervi betegségek kezelésére.

 

Nézze meg a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőről készült videókat!


Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében