Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Sárkány Wellness és Gyógyfürdő

Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Szauna átépítés! A szaunák étépítését 2019. október 14-én megkezdték, így ettől az időponttól a wellness részleg nem használható. Az átadás tervezett időpontja: 2019. november 30.
A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő többféle medencével, wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálvízzel várja a látogatókat Nyírbátoron.
A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő 2010-ben nyitotta meg a kapuit. A fürdő egy valódi termál paradicsom a kikapcsolódni és gyógyulni vágyók számára. A fürdőben egy 25 méteres úszómedence és egy állítható mélységű tanuszoda található. A wellness részlegben három finn szauna, egy infraszauna, egy gőzfürdő, a wellness központban pedig egy korszerű aromakabin, egy sókabin, egy relaxációs szoba, valamint két merülő medence áll a vendégek rendelkezésére. A kültéri részen napozóhelyek, medence és két csúszda is található.

Gyógyvíz

A fürdő gyógyvizes medencéjét a Nyírbátorban felszínre törő kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz táplálja. A vizsgálatok szerint a gyógyvíz kiválóan alkalmas reumatikus és mozgásszervi betegségek kezelésére.

Szállások a fürdő közelében