Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Solebad Narzissen Bad Aussee
Nyitva van

Bad Aussee
+43 3622 55300
Szauna program
Barlangfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Az Alpok hegycsúcsai között, Graztól alig 150 kilométerre található Narzissen Bad Aussee, ahol a hagyományőrző kúrákat orvosi alapokra helyezett wellnesskezelések egészítik ki, míg az innovatív egészségmegőrző kínálatot a régióban fellelhető gyógyerővel bíró természetes anyagokkal, a sóval és az Altausee-i sóhegyekből származó gyógyvízzel teszik teljessé.
A fürdő különlegességei közé tartoznak a sós vízzel töltött szabadtéri medencék, amelyekből varázslatos kilátás nyílik a környező hegyekre, de sokak kedvence a különleges klímájú sóbarlang is. A Narzissen Bad Aussee két egymástól elkülönülő részlegből áll: a szauna világgal rendelkező sófürdőből, valamint a gyógyászat, az orvosi wellness és az orvosi fitnesz részlegeket magában foglaló vitál centrumból.  Egyik központi helyisége az egyik barlangban, egy hatalmas sókristály belsejében található. 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Solebad Narzissen Bad Aussee aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...


Szállások a fürdő közelében