Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Solebad Narzissen Bad Aussee

Szaunaszeánsz
Barlangfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő
Bad Aussee-ben található az Ausseerland-Salzkammergut régió egy vadonatúj gyógy- és wellness-központja, ahol a sóra, a gyógyászatra, a terápiára és az orvosi wellnessre helyezik a hangsúlyt.
Az Alpok hegycsúcsai között, Graztól alig 150 kilométerre található Narzissen Bad Aussee, ahol a hagyományőrző kúrákat orvosi alapokra helyezett wellnesskezelések egészítik ki, míg az innovatív egészségmegőrző kínálatot a régióban fellelhető gyógyerővel bíró természetes anyagokkal, a sóval és az Altausee-i sóhegyekből származó gyógyvízzel teszik teljessé.
A fürdő különlegességei közé tartoznak a sós vízzel töltött szabadtéri medencék, amelyekből varázslatos kilátás nyílik a környező hegyekre, de sokak kedvence a különleges klímájú sóbarlang is. A Narzissen Bad Aussee két egymástól elkülönülő részlegből áll: a szauna világgal rendelkező sófürdőből, valamint a gyógyászat, az orvosi wellness és az orvosi fitnesz részlegeket magában foglaló vitál centrumból.  Egyik központi helyisége az egyik barlangban, egy hatalmas sókristály belsejében található. 


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2016-12-30
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá